Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Verdictul dat de Ștefan Târnovanu, după ce FCSB a ajuns în play-off-ul Conference League

Cristian Mihală

Publicat 12/08/2022 la 08:30 GMT+3

Ștefan Târnovanu, portarul de la FCSB, s-a declarat impresionat de atmosfera fabuloasă creată de suporterii roș-albaștrilor pe cel mai mare stadion al țării. Cu fanii în spate, vicecampioana este de neoprit, e convins goalkepeerul.

Ștefan Târnovanu

Credit imagine: Eurosport

Portarul echipei FCSB, Ştefan Târnovanu, a afirmat, joi seara, după calificarea în play-off-ul Europa Conference League, că formaţia sa este foarte puternică pe teren propriu şi nu poate fi învinsă mai ales când are suporterii de partea sa.
"A fost un meci frumos (n.r. - cu FC DAC 1904 Dunajska Streda), un meci complicat. Acum aşteptăm play-off-ul. Mai avem doi paşi până în grupele Conference League, dar mai avem şi meciul din campionat, pe care trebuie să-l câştigăm, pentru că nu stăm foarte bine acolo. Apoi va veni play-off-ul şi sper să rezolvăm o mare parte din calificare încă din tur. Suntem o echipă puternică acasă. Nu cred că poate să ne bată cineva anul acesta, mai ales dacă sunt suporteri aceştia minunaţi nu ai cum să pierzi. Nu ştiu ce nu merge în campionat, vom încerca zilele acestea să ne odihnim şi să câştigăm şi noi în următorul meci", a spus Târnovanu la finalul partidei cu FC DAC 1904 Dunajska Streda, scor 1-0, în turul 3 preliminar al Conference League.

Târnovanu, după FCSB - Dunajska Streda 1-0: "Nu am simțit niciodată așa ceva"

El a fost impresionat de atmosfera creată de cei peste 40.000 de suporteri prezenţi pe Arena Naţională: "Nu am mai simţit niciodată o atmosferă aşa senzaţională, este ceva unic şi le mulţumesc din suflet că au fost alături de noi şi sper să fie în continuare. Ne aşteptăm să fie plin stadionul la meciul din play-off, îi aşteptăm în continuare. Suntem Steaua (n.r. - FCSB), echipa cea mai bună şi cea mai iubită din ţară. Am început să şi câştigăm şi consider că de asta vin oamenii".
FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League la fotbal, după ce a învins echipa slovacă FC DAC 1904 Dunajska Streda cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al competiţiei. Formaţia bucureşteană câştigase meciul tur cu 1-0.
În play-off-ul competiţiei, FCSB va întâlni formaţia Viking Stavanger (Norvegia), care a trecut în turul 3 preliminar de Sligo Rovers FC (Irlanda), cu 5-1 şi 0-1. Echipa condusă de Nicolae Dică va juca acasă primul meci, în 18 august, returul fiind programat în deplasare, pe 25 august.
Sursă: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo