Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chiricheș l-a impresionat deja pe Charalambous! "Toți îl respectă." + Revenire în echipa FCSB-ului

Dani Morar

Actualizat 02/08/2023 la 22:02 GMT+3

FCSB este axată 100% pe returul cu CSKA 1948, din turul 2 preliminar al Conference League. Elias Charalambous a vorbit despre meci la conferința de presă, dar și despre plăcerea de a-l antrena pe Vlad Chiricheș, cel care s-a făcut respectat repede în vestiarul echipei.

Vlad Chiricheș, foto: Digisport

Credit imagine: Eurosport

FCSB și CSKA 1948 joacă joi seara în returul turului 2 preliminar din cea de-a 3-a competiție europeană. În prima manșă, roș-albaștrii s-au impus cu 1-0, dar rezultatul nu le dă liniște pentru partida care se va juca pe Arcul de Triumf.
Elias Charalambous a prefațat partida, iar apoi a vorbit despre transferul lui Vlad Chiricheș, cel care și-a făcut debutul în meciul cu Oțelul. Antrenorul de la FCSB e mândru de jucătorul său, despre care spune că și-a câștigat repede locul în vestiar.
"Am fost întrebat de multe ori despre Vlad. Repet, sunt fericit să-l am în echipă nu doar pentru că e lider, are personalitate, dar și pentru că are calitate. El știe echipa, colegii, toți îl respectă.. Pentru noi e un mare transfer", a spus Elias Charalambous înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia, citat de as.ro.
Tehnicianul a vorbit și despre situația lui Risto Radunovic, fundașul care s-a accidentat în Bulgaria. Muntengreanul și-a revenit și poate evolua din primul minut pentru a pune umărul la calificare.
"Radunovic e 100% apt de joc. Toți jucătorii sunt bine, până acum, dar, repet, urmează încă un antrenament", a spus Elias Charalambous.
Citește și:

FCSB o va înfrunta pe Nordsjaelland, dacă trece de CSKA 1948.

Dacă vicecampioana României va reuși să treacă de CSKA 1948 Sofia, va da piept în runda următoare, în cel de-al treilea tur preliminar, cu echipa danezilor de la FC Nordsjaelland, care a terminat și ea sezonul trecut din campionatul intern pe locul secund.
Posibila adversară a FCSB-ului a reușit să câștige titlul de campioană o singură dată în istorie, în 2012, și are de asemenea și două cupe în palmares, cucerite la rând în 2010 și 2011.
Posibilul duel dintre FCSB și FC Nordsjaelland va avea loc pe 10 august, la București, și pe 17 august, în Danemarca.
Până atunci, returul dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia este programat joi seară, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo