Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB anunță două reveniri importante înainte de returul cu Nordsjaelland! Ambii ar putea fi titulari

Dani Morar

Actualizat 11/08/2023 la 21:42 GMT+3

FCSB se pregătește intens pentru returul cu Nordsjaelland, cel mai important meci al sezonului, până acum. Roș-albaștrii nu s-au putut baza pe întregul efectiv în prima manșă, dar conducerea anunță două revenire importante înainte de meciul din Danemarca.

Miculescu, Djokovic, Olaru și Șut, de la FCSB. Sursa: Sport Pictures.

Credit imagine: Eurosport

FCSB a remizat cu Nordsjaelland, în prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League. Cele două formații au încheiat nedecis, scor 0-0, deși roș-albaștrii au jucat mai bine de o jumătate de oră cu un om în plus.
Antrenorul vicecampioanei a fost criticat deoarece l-a înlocuit pe Compagno în momentul în care echipa sa trebuia să atace, iar italianul a avut o criză de nervi în momentul schimbării.
Charalambous a primit însă vești bune, iar doi dintre jucătorii obișnuiți cu primul 11 în actualul sezon vor reveni la antrenamente. Alexandru Băluță și David Miculescu s-au accidentat în returul cu CSKA 1948 Sofia, dar ar putea juca în returul cu danezii, a anunțat conducerea, la Orange Sport.
Ba mai mult, dacă era apt pentru meciul din Ghencea, Băluță ar fi fost titular, cel mai probabil în locul lui Cordea. El și Miculescu vor începe să se antreneze cu echipa de duminică, iar joi ar putea apărea din nou în primul 11.
FCSB nu joacă în această etapă din SuperLigă, după ce meciul cu Hermannstadt a fost amânat tocmai pentru ca roș-albaștrii să aibă timp suficient de recuperare pentru competițiile europene, în speranța unui parcurs cât mai lung.
Citește și:

FCSB se desparte de Vali Gheorghe

În această dimineață, la câteva ore după meci, conducerea vicecampioanei României a anunțat că se va despărți de unul dintre fotbaliștii aflați pe gazon contra danezilor.
Este vorba despre Vali Gheorghe, care a fost introdus pe teren în locul lui Andrea Compagno, în minutul 61. Fotbalistul nu l-a mulțumit cu prestația sa pe patronul echipei, care a declarat că și FCSB ar fi fost în 10 pe parcursul meciului, din cauza modului în care au jucat Gheorghe și Cordea.
Astfel, mijlocașul de 26 de ani ar urma să fie împrumutat în acest sezon, șefii roș-albaștrilor cerându-le jucătorilor să se trezească și să se concentreze pe ceea ce au de făcut pentru a-și îndeplini principalul obiectiv, acela de a câștiga titlul.
Vali Gheorghe nu duce lipsă de oferte. Fotbalistul este dorit de mai multe cluburi din SuperLigă, printre care UTA Arad și "U" Cluj. Publicațiile arădene au anunțat în această săptămână că transferul are șanse bune de reușită, ținând cont de faptul că mijlocașul vicecampioanei României nu intră în planurile lui Elias Charalambous.
Sezonul trecut românul a fost împrumutat în Turcia, la Umraniyespor, pentru care a marcat un gol, dar echipa a retrogradat. Gheorghe a jucat deja pentru FCSB în acest sezon, în prima etapă disputată la Târgu-Jiu, împotriva lui FC U Craiova. Atunci el a fost trimis pe teren în minutul 70, înlocuindu-l pe David Miculescu.
Valentin Gheorghe este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 550.000 de euro. FCSB a plătit 250.000 de euro pentru el în 2021, atunci când l-a transferat de la Astra Giurgiu, club care s-a desființat între timp din cauza problemelor financiare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo