Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liviu Ciobotariu, sincer după egalul lui Sepsi cu Aktobe: "Eu sunt cel mai vinovat!"

Maria Olteanu

Publicat 10/08/2023 la 22:51 GMT+3

Sepsi OSK a terminat la egalitate partida cu Aktobe, de pe teren propriu, din manșa tur a celui de-al treilea tur preliminar din Conference League. Covăsnenii au fost conduși, dar au restabilit egalitatea pe final de meci, prin Varga, iar calificarea se va decide la duelul retur.

Liviu Ciobotariu

Credit imagine: Eurosport

Sepsi a încasat primul gol în campania europeană și a terminat cu 1-1 partida tur cu Aktobe.
Oaspeții au deschis scorul în minutul 65, prin Elder Santana, cu o lovitură de cap, în urma unui corner. Bălașa a făcut un marcaj larg, iar Sepsi a fost pedepsită.
Covăsnenii au egalat situația pe tabelă în minutul 86, pe final de partidă, prin Varga care a reluat din voleu, iar mingea a fost deviată nefericit de un fundaș al oaspeților.
S-a terminat 1-1, iar soarta calificării în play-off se va decide la returul de peste o săptămână.
La finalul confruntării, antrenorul lui Sepsi, Liviu Ciobotariu, a tras primele concluzii, la cald, a ceea ce s-a întâmplat pe teren în această seară.

Liviu Ciobotariu, primele reacții după Sepsi - Aktobe 1-1

"O primă repriză modestă din partea noastră. Am construit lent și nu am avut susținere pentru ofensivă, am stat foarte jos. După care, a doua repriză mult mai bună, însă am primit gol din fază fixă, exact ce nu îmi place deloc. Mi-am felicitat jucătorii pentru modul în care au crezut în rezultat, pentru modul în care au abordat repriza a doua. E un rezultat care ne dă speranțe pentru partida de la Aktobe. Am întâlnit un adversar puternic, bine organizat, solid. Știam că joacă bine contraatacul, de aceea nu am riscat nici noi mult în prima repriză. Eu le-am cerut jucătorilor să fie prudenți, dar după ce am fost conduși am jucat cu doi atacanți.
În deplasare cu Torpedo, Aktobe a marcat două goluri pe contraatac. Stratgia a fost să ne închidem bine, să nu putem să încasăm gol. În a doua repriză am vrut să riscăm și să reușim să marcăm. E un rezultat care ne dă speranțe pentru meciul următor", a spus tehnicianul covăsnenilor, citat de sport.ro.
"Schimbările din această seară au intrat foarte bine. Ei au schimbat soarta jocului. Mă refer și la Varga, care a intrat foarte bine, îl felicit, dar și la Ion Gheorghe, Rondon, Aganovic. Asta înseamnă să ai un lot echilibrat și să te poți baza pe schimbări.
Toți jucătorii sunt vinovați pentru golul încasat. Cel mai vinovat sunt eu. Eu am spus să ne apărăm în zonă, dar nu e primul meci în care ne apărăm așa. Avem două goluri încasate în opt partide. Se mai întâmplă. Nu era momentul în seara asta, dar când greșim, greșim toți.
Urmează meciul retur. Va trebui să mergem cu multă încredere și să facem un joc bun. Le-am spus că visul nostru va trebui să continue, dar pentru asta va trebui să fim mult mai atenți în deplasare pentru că Aktobe e o echipă puternică", a adăugat antrenorul lui Sepsi, la finalul partidei.
Returul dintre Sepsi și Aktobe este programat joia viitoare, 17 august, de la ora 18:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo