Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Lucescu a calificat-o pe Dinamo Kiev și va juca împotriva unei foste echipe în play-off! Adi Mutu, eliminat

Dani Morar

Actualizat 17/08/2023 la 23:35 GMT+3

Mircea Lucescu a obținut o calificare importantă în play-off-ul Conference League alături de Dinamo Kiev, după ce a trecut la penalty-uri de Aris. Adrian Mutu a fost eliminat de Beșiktaș, ratând un duel al antrenorilor români înainte de grupe.

Mircea Lucescu

Credit imagine: Getty Images

Dinamo Kiev s-a calificat în play-off-ul UEFA Conference League. Mircea Lucescu a trăit cu emoții alături de echipa sa, care a avut nevoie de lovituri de departajare împotriva lui Aris.
Echipa din Grecia câștigase cu 1-0 în tur, iar ucrainenii au reușit să revină extraordinar. Manșa a doua s-a disputat pe stadionul din Giulești din cauza războiului din Ucraina, iar oaspeții au deschis scorul și aveau 2-0 la general.
Dinamo Kiev a egalat înainte de pauză prin Voloshyn, dar mai avea nevoie de un gol pentru a trimite meciul în prelungiri. Karavaev a marcat în minutul 85, astfel că s-a ajuns în reprizele adiționale.
Pavicic, de la oaspeți, a fost eliminat pentru cumul de cartonașe, iar partida a ajuns la penalty-uri. Fiecare echipă a ratat o dată în primele 5 execuții, astfel că s-a trecut mai departe. Odubajo, de la Aris, a ratat, iar Dinamo Kiev s-a calificat în play-off, Mircea Lucescu salvându-și scaunul de antrenor, care era în pericol.
Următoarea adversară a ucrainenilor va fi Beșiktaș, o fostă echipă antrenată de Mircea Lucescu. Turcii i-au eliminat pe cei de la Nefcthi Baku, echipă pregătită de un alt român. Adrian Mutu a pierdut ambele manșe cu Beșiktaș și a ratat un duel al tehnicienilor români în play-off-ul Conference League.
Răzvan Lucescu s-a calificat și el mai departe și e la un pas de grupe. Echipa sa, PAOK, a trecut cu 3-0 de Hajduk Split, după ce rezultatul din tur a fost egal, 0-0.
Citește și:

Rezultatele serii în UEFA Conference League:

  • Lincoln – Ballkani 1-3 (0-2 în tur)
  • Apoel – Dila Gori 1-0 (2-0 în tur)
  • Austria Viena – Legia 3-5 (2-1 în tur)
  • Ferencvaros – Hamrun 2-1 (6-1 în tur)
  • Gzira – Viktoria Plzen 0-2 (0-4 în tur)
  • Midtjylland – Omonia 5-1 (0-1 în tur)
  • Akureyri – Club Brugge 1-5 (1-5 în tur)
  • Osijek – Adana Demirspor 3-2 (1-5 în tur)
  • Trnava – Lech Poznan 3-1 (1-2 în tur)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol