Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Un fost star de la Manchester United a semnat cu Adana și va fi adversarul CFR-ului în Conference League

Dani Morar

Actualizat 14/07/2023 la 10:09 GMT+3

Nani, fostul star al celor de la Manchester United și din naționala Portugaliei, a semnat cu Adana Demirspor, viitoarea adversară a CFR-ului din Conference League. Portughezul are un CV impresionant, cu 4 Premier League și o Ligă a Campionilor cucerite cu gruparea de pe Old Trafford.

Manchester United's Danny Welbeck (C) celebrates with team mates Wayne Rooney (R) and Nani after scoring a goal during their English Premier League soccer match against Fulham at Craven Cottage in London December 21, 2011

Credit imagine: Reuters

Nani, portughezul care a făcut furori în tricoul celor de la Manchester United, a semnat cu Adana Demirspor și va fi adversarul CFR-ului în turul 2 preliminar din Conference League.
Jucătorul are un CV absolut impresionant, reușind să cucerească titlul în Premier League de 4 ori, dar și să ridice deasupra capului trofeul Ligii Campionilor, în 2008.
Nani este și campion european cu naționala Portugaliei, în 2016, după acea finală istorică de pe Stade de France, împotriva Franței. Conform site-ului de specialitate transfermarkt, cea mai ridicată valoare de piață a mijlocașului a fost de 36,5 milioane de euro, în 2012.
Cotat acum la 500.000 de euro, Nani a mai jucat la echipe precum Sporting Lisabona, Valencia, Lazio, Orlando City și Venezia. Adana are alte nume mari în componența clubului, legendarul Patrick Kluivert fiind antrenorul turcilor.
CFR Cluj și Adana se vor întâlni în dublă manșă, în turul 2 preliminar al Conference League. Prima partidă va avea loc în România, pe 27 iulie, iar returul o săptămână mai târziu, în Turcia.
Citește și:

CFR Cluj a dat peste unul dintre cei mai grei adversari în Conference League

Cea mai ghinionistă a fost CFR Cluj, care va da piept cu cei de la Adana Demirspor, care au terminat pe locul 4 ediția trecută de campionat, în spatele marilor forțe din Istanbul.
Turcii se află la debutul în cupele europene și vor să facă o figură frumoasă. Astfel, oficialii clubului intenționează să facă transferuri importante în această vară.
Conform contului de Twitter MG, cei de la Adana Demirspor sunt pe urmele lui Edinson Cavani, Manuel Lanzini, Angelo Ogbonna, Mbaye Diagne și Tomas Lanzini. În plus, turcii l-ar fi transferat deja pe Hulk.
Potrivit reprezentanților campionatului Turciei, Adana ar putea să cheltuie, în perioada de mercato din această vară, cel mult 13,4 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo