Maguire s-a aflat în centrul atenției în presa britanică, în ultimele zile, după ce a fost implicat într-un scandal uriaș în Grecia. Cel mai scump fundaș din istorie a fost arestat vineri dimineață pe Insula Mykonos, după o altercație cu alți englezi și cu poliția.
În urma altercației, poliția elenă i-a trimis în instanță pe Harry Maguire și pe alți doi indivizi britanici. "Violență împotriva forțelor de ordine, vătămare corporală, nerespectarea ordinelor, insulte și tentativă de dare de mită față de un angajat", sunt infracțiunile pentru care cei 3 au fost arestați și trimiși în instanță.
În ciuda faptului că Harry Maguire se află într-o situație extrem de dificilă, Southgate a decis să-l cheme la națională. Fundașul de 27 de ani, cotat la 56 milioane de euro de transfermarkt.com, a mai bifat până acum 26 de selecții, reușind să înscrie și un gol.
Liga Națiunilor UEFA
România va juca în al doilea eșalon în viitoarea ediție a Ligii Națiunilor. Posibilele adversare
12/10/2021 LA 11:41

Maguire, convocat la naționala Angliei, după scandalul din Grecia

Alături de Maguire, Southgate a mai convocat în linia defensivă jucători precum Joe Gomez (Liverpool), Trent Alexander-Arnold (Liverpool) și Kieran Trippier (Atletico Madrid). De asemenea, din lotul lui Manchester United au mai fost selecționați Dean Henderson, Mason Greenwood și Marcus Rashford.
Naționala Albionului se află în grupa din Liga Națiunilor alături de Islanda, Danemarca și Belgia. Primul meci va fi în deplasare, în Islanda, pe 5 septembrie. Apoi, trupa lui Gareth Southgate se va deplasa în Danemarca, pe 8 septembrie.
Liga Națiunilor UEFA
Thibaut Courtois, acuzații către UEFA și FIFA: "Își umplu buzunarele pe spatele jucătorilor"
11/10/2021 LA 10:48
Liga Națiunilor UEFA
Tot ce trebuie să știi despre turneul final în Nations League!
06/10/2021 LA 10:02