Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Maguire, chemat la națională de Gareth Southgate, după ce a fost arestat în Grecia

Cosmin Cioboata

Actualizat 02/09/2020 la 13:11 GMT+3

Gareth Southgate a anunțat lista jucătorilor convocați pentru meciurile cu Islanda și Danemarca, din Liga Națiunilor. Selecționerul naționalei Angliei l-a inclus printre cei 24 de fotbaliști și pe Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United.

Harry Maguire a fost chemat la naționala Angliei

Credit imagine: Getty Images

Maguire s-a aflat în centrul atenției în presa britanică, în ultimele zile, după ce a fost implicat într-un scandal uriaș în Grecia. Cel mai scump fundaș din istorie a fost arestat vineri dimineață pe Insula Mykonos, după o altercație cu alți englezi și cu poliția.
În urma altercației, poliția elenă i-a trimis în instanță pe Harry Maguire și pe alți doi indivizi britanici. "Violență împotriva forțelor de ordine, vătămare corporală, nerespectarea ordinelor, insulte și tentativă de dare de mită față de un angajat", sunt infracțiunile pentru care cei 3 au fost arestați și trimiși în instanță.
În ciuda faptului că Harry Maguire se află într-o situație extrem de dificilă, Southgate a decis să-l cheme la națională. Fundașul de 27 de ani, cotat la 56 milioane de euro de transfermarkt.com, a mai bifat până acum 26 de selecții, reușind să înscrie și un gol.

Maguire, convocat la naționala Angliei, după scandalul din Grecia

Alături de Maguire, Southgate a mai convocat în linia defensivă jucători precum Joe Gomez (Liverpool), Trent Alexander-Arnold (Liverpool) și Kieran Trippier (Atletico Madrid). De asemenea, din lotul lui Manchester United au mai fost selecționați Dean Henderson, Mason Greenwood și Marcus Rashford.
Naționala Albionului se află în grupa din Liga Națiunilor alături de Islanda, Danemarca și Belgia. Primul meci va fi în deplasare, în Islanda, pe 5 septembrie. Apoi, trupa lui Gareth Southgate se va deplasa în Danemarca, pe 8 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo