După ce ieri soția sa, Isil Recber, a dezvăluit că starea fostului mare jucător rămâne în continuare critică, acesta pare să fi făcut mici pași în direcția dorită. Cotidianul turc Fanatik notează că fostul goalkeeper se află în continuare la terapie intensivă, dar febra "i-a fost controlată", existând "îmbunătățiri ale stării sale". Deși e riscant să fie dat un verdict, perioada cea mai complicată pare să fi trecut.
Anterior, soția sa făcuse câteva declarații menite să îi alarmeze pe numeroșii fani ai fostului portar.
"Este o bătălie dată un om împotriva unui nou virus care a suferit modificări și care nu este cunoscut de corpul uman. Este important să facem teste și să depistăm boala repede. Virusul nu rămâne în gât sau în nas... ajunge rapid la plămâni, acolo unde se multiplică și declanșează pneumonia. Primele 72 de ore sunt esențiale. Rustu a avut febră încontinuu mai multe zile. Era foarte slăbit, era obosit, nu mai avea poftă de mâncare. Dar nu doar atât. A devenit palid iar buzele i s-au înegrit. Avea mari dificultăți în a respira și tușea nonstop. Nu reușea să vorbească și avea un puls neregulat", a declarat Isil Recber miercuri.
Liga
"Virusule, pleacă, lasă-ne în pace!". Dezvăluirea emoționantă a lui Javi Lopez
02/04/2020 LA 12:43

Cine e Rustu Recber

Rustu are în carieră 5 titluri, obținute cu Fenerbahce și Beșiktaș. Evoluțiile foarte bune din Turcia i-au adus în 2003 transferul la Barcelona, dar din păcate pentru el, în cei trei ani petrecuți pe Camp Nou, a apărat foarte puțin.
Sfert-finalist cu Turcia la Euro 2000, Rustu Recber a atins apogeul carierei doi ani mai târziu, la Mondialul din Japonia și Coreea de Sud. Turcia a obținut atunci un istoric loc 3, iar portarul a fost inclus în echipa ideală a Campionatului Mondial. În 2008, cu el în poartă, naționala semilunei a mai reușit o performanță impresionantă, jucând semifinalele Euro. Turcia a fost atunci învinsă de Germania, 3-2, cu un gol marcat de Lahm în minutul 90.
Turcia a devenit în ultimele zile o țară extrem de afectată de coronavirus, după ce în prealabil cazurile fuseseră destul de puține. Până în această dimineață, autoritățile au raportat 15.679 cazuri, 277 dintre pacienți pierzându-și viața.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM 43 MINUTE
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 8 ORE