Steve Bruce a fost demis ieri, fostul mare fotbalist al lui United lăsând "coțofenele" pe penultimul loc în clasament. Noii patroni vor să transforme clubul într-o forță a Europei și au discutat deja cu Zidane, Conte și Mourinho, acesta din urmă chiar recunoscând oferta. Toți trei au spus "pas", chiar dacă salariul francezului, spre exemplu, ar fi fost unul uriaș: 25 de milioane de euro/an.
În acest moment, marele favorit să preia echipa este Paulo Fonseca, fostul antrenor al Romei. Exponent al unei filosofii ofensive, lusitanul se încadrează din unele puncte de vedere cu ceea ce își doresc noii patroni. Doar că aceștia nu sunt foarte convinși de CV-ul lui Fonseca, acesta nereușind să câștige încă ceva notabil.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Antonio Conte, mână de fier la Tottenham! Un jucător a dezvăluit ce alimente a interzis italianul
26/11/2021 LA 10:17
EXCLUSIV - PETRESCU, CA ȘI DEMIS DE LA CFR! BOLONI ȘI-A DAT ACORDUL DE PRINCIPIU SĂ VINĂ ÎN GRUIA

Fonseca și-a dat acordul să o preia pe Newcastle

În cărți pentru venirea la Spurs în vară - Daniel Levy a optat într-un final pentru Nuno Espirito Santo -, Fonseca și-a dat deja acordul de principiu pentru sosirea pe St. James' Park.
Conducerea lui Newcastle și-a luat timp de gândire până la jumătatea săptămânii viitoare, discutând în paralel cu alți 3 antrenori: Steven Gerrard (Rangers), Roberto Martinez (naționala Belgiei) și Unai Emery (Villarreal). Toți trei sunt, în teorie, tehnicieni mai valoroși decât Fonseca, astfel că ar avea prioritate, dacă se ajunge la un numitor comun.
Pentru partida cu Palace, din weekend, Newcastle va fi pregătită de secundul lui Steve Bruce, Graeme Jones, numit interimar, dar noii patroni arabi ai clubului doresc ca pentru etapa de weekendul viitor să aibă pe banca tehnică noul antrenor. Ca atare, e de așteptat ca marțea sau miercurea viitoare să anunțe oficial tehnicianul ales.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
UEFA Europa Conference League
Antonio Conte, discurs manifest după prima înfrângere pe banca lui Tottenham: "Nu sunt magician"
25/11/2021 LA 22:53
Fotbal
Adio, Haaland! Pochettino pregătește marea lovitură, după ce preia pe United: transfer de titlu
24/11/2021 LA 09:00