Viitorul Domnești e echipa unde Cătălin Cîrjan s-a făcut remarcat în ultimii ani, iar Arsenal l-a transferat. Acesta ar fi trebuit să ajungă la clubul londonez încă de acum un an, dar s-a accidentat și acest lucru i-a amânat plecarea pe Emirates.
Juniorul lui Arsenal a recunoscut că și-a dorit încă de când era la grădiniță să joace pentru "tunari". La acea vreme, purta cu mândrie tricoul unui idol de pe Emirates:
DIN PRIMA ZI ÎN CARE AM AJUNS LA ACADEMIE, AM ȘTIUT CĂ LOCUL MEU ESTE AICI ȘI CĂ ACESTA ESTE CLUBUL UNDE POT AJUNGE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL. AM VISAT SĂ JOC AICI ÎNCĂ DE LA VÂRSTA DE CINCI ANI, CÂND PURTAM CU MÂNDRIE TRICOUL LUI THIERRY HENRY. SUNT GATA SĂ FAC TOTUL PENTRU A-MI ÎNDEPLINI VISUL!
Premier League
Englezii cer interzicerea lui Haaland, pe motiv că "este robot". 2 milioane de oameni au semnat
ACUM 19 MINUTE
Acum, Cîrjan a avut parte și de golul de debut pentru echipa de tineret a lui Arsenal, care evoluează în Premier League 2. El a jucat în trei meciuri în acest sezon și a marcat primul său gol împotriva Blackburn U23, o reușită superbă. Cîrjan a șutat impecabil la vinclu de la marginea careului.

VIDEO. Cătălin Cîrjan a spart gheața la Arsenal

LA 10 ANI JUCA ÎN LIGA 4

Fostul decar al celor din Domnești a jucat la nivelul ligii a treia din România încă de la vârsta de 13 ani. El este dreptaci, joacă pe postul de mijlocaș ofensiv, însă poate evolua oriunde în linia mediană, lovind foarte bine mingea și cu stângul.
Interesant este că a debutat în Liga a 4-a, în echipa de seniori, pe când avea numai 10 ani. Legătura sa cu fotbalul a început încă de când avea 2 ani și mergea la meciurile echipei Sportul Studențesc, alături de fratele său mai mare.

Cătălin Cîrjan, "Tunarul" de la Domnești

UEFA Europa Conference League
Antrenorul lui Silkeborg a folosit 3 cuvinte pentru a descrie ce înseamnă victoria cu FCSB
ACUM O ORĂ
UEFA Europa Conference League
Grupa CFR-ului de Conference League, unică în Europa. Situație incredibilă, după 3 etape
ACUM O ORĂ