Fanii catalani vor umple din nou Camp Nou pentru echipa feminină a Barcelonei. Pe 22 aprilie, în semifinalele UEFA Women’s Champions League, Barcelona va întâlni pe Wolfsburg.
Toate biletele pentru partida contra lui Wolfsburg s-au vândut în primele 24 de ore, iar organizatorii speră ca recordul din sferturile de finală cu Real Madrid să fie doborât. Pe 30 martie, la returul cu Real Madrid, în tribunele stadionului Camp Nou s-au aflat 91,553 spectatori. Atunci, Barcelona s-a impus cu 5-2 în partida de pe Camp Nou, câștigând dubla din sferturile de finală cu 8-3 la general.
Women's Champions League
"Manita" și record mondial pentru Barca pe Camp Nou!
22/04/2022 LA 19:48
Potrivit regulilor impuse de UEFA, Barcelona mai are bilete pentru partida cu Wolfsburg. Acestea sunt rezervate pentru diferite grupuri și vor fi scoase la vânzare cu câteva zile înainte de startul partidei.
Citește și:
Aceasta va fi a treia întâlnire dintre Barcelona și Wolfsburg în Europa. În sezonul 2013/14, cele două echipe s-au întâlnit în sferturile de finală, echipa germană câștigând ambele dueluri (3-0 acasă și 2-0 în deplasare).
A treia întâlnire a avut loc în semifinalele ediției din sezonul 2019/20, într-o singură manșă. La fel ca la precedentele două întâlniri, Wolfsburg s-a impus, câștigând cu 1-0.
Partida tur va avea loc pe 23 aprilie, în timp ce returul se va disputa pe 30 aprilie. În cealaltă semifinală din UEFA Women’s Champions League se vor întâlni Paris Saint-Germain și Olympique Lyon.

Record mondial de spectatori la meciul Barcelona - Real Madrid din sferturile Ligii Campionilor

Women's Champions League
Audiență record la meciul în care Barcelona a învins Real Madrid în sferturile Ligii Campionilor
30/03/2022 LA 19:42
Women's Champions League
PSG și FC Barcelona, victorii cu Bayern, respectiv Real Madrid în Liga Campionilor la feminin
22/03/2022 LA 21:58