Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pițurcă n-a fost impresionat de naționala Germaniei! Incredibil cum l-a descris pe Low

Cosmin Cioboata

Publicat 03/04/2021 la 13:41 GMT+3

Victor Pițurcă (64 de ani) a analizat meciul dintre România și Germania, câștigat de nemți la limită, scor 1-0, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

victor piturca

Credit imagine: Reuters

România a înregistrat o victorie și două înfrângeri în primele 3 runde din preliminariile Campionatului Mondial. Unul dintre eșecuri a venit în fața Germaniei, scor 0-1, după un gol marcat de Serge Gnabry.
Nemții, pregătiți de Joachim Low, au controlat partida și și-au creat numeroase ocazii la poarta lui Florin Niță. Totuși, Mannschaft-ul a arătat și câteva slăbiciuni în apărare, de care "tricolorii" lui Mirel Rădoi n-au reușit însă să profite.
Nicușor Stanciu putea să aducă egalarea în minutele de final, la o fază în care defensiva nemților a fost surprinsă.

Pițurcă n-a fost impresionat de jocul Germaniei în fața României

Victor Pițurcă consideră că România putea să obțină un rezultat pozitiv în fața Germaniei, dacă beneficia și de puțin noroc.
Fostul selecționer al României n-a fost deloc impresionat de jocul Germaniei. Mai mult, tehnicianul de 64 de ani consideră că nemții și-au pierdut din strălucirea din ultimii ani.
Apoi, Pițurcă l-a descris cu cuvinte dure pe Joachim Low, selecționerul nemților:
"Cu Germania e greu să joci ofensiv. Germania nu mai e Germania, să fie clar asta! Iar antrenorul lor, Low, chiar m-a surprins neplăcut.
Parcă era un moş venit de pe altă planetă. El habar nu avea de jucătorii echipei României. Erau mai relaxaţi, se putea obţine un rezultat bun, dar numai dacă jucam noi şi dacă aveam puţină şansă.", a spus Victor Pițurcă, pentru as.ro.
Victor Pițurcă are o experiență uriașă la cârma naționalei României. Fostul mare atacant al Stelei i-a condus pe "tricolori" în 3 perioade: 1998-1999, 2004-2009 și 2011-2014.
În prima acțiune din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, apoi a pierdut cu Germania, scor 0-1, și Armenia, scor 2-3. După 3 etape, naționala pregătită de Mirel Rădoi se află pe locul 4 în grupa J, cu 3 puncte acumulate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo