Ibrahimovic a traversat o formă de zile mari în acest sezon în Serie A și a fost motorul lui AC Milan, pentru care a marcat 14 goluri în acest sezon, fiind pe locul 5 în clasamentul marcatorilor din campionatul Italiei. Acum, suedezii vor și ei să profite de forma excelentă de joc a lui Ibrahimovic, motiv pentru care vor să-l cheme în lot pentru meciurile cu Georgia, Kosovo și Estonia.
Publicația suedeză FotbolDirekt anunță că atacantul lui AC Milan s-ar fi înțeles cu selecționerul Janne Andersson și, cel mai probabil, el va fi convocat pentru meciurile din preliminariile Mondialului din 2022. Ibra nu a mai evoluat pentru prima reprezentativă a Suediei de cinci ani, iar în toamnă a avut o întâlnire, în Italia, cu antrenorul primei reprezentative, atunci când se crede că s-a purtat o discuție despre o posibilă revenire a lui la națională.

Zlatan Ibrahimovic revine la națională la 39 de ani, după o pauză de 5 ani

Serie A
Man, dribling fantastic în fața lui Ibrahimovic. Ce au scris italienii după meci
11/04/2021 LA 09:40
Lotul nu va fi făcut public până pe 18 martie, dar potrivit presei din Suedia, Ibrahimovic și-a dat deja acordul privind prezența în echipa lui Andersson pentru partidele cu Georgia (25 martie) și Kosovo (28 martie). "Ibrahimovic nu va juca în amicalul cu Estonia, pentru că Andersson e obișnuit să le dea șansa mai multor jucători", transmite Sempre Milan.
Zlatan Ibrahimovic a jucat ultima dată pentru națională la Euro 2016, când Suedia nu a trecut de faza grupelor. Ibra a marcat pentru naționala Suediei 62 de goluri în 116 partide. Vârful lui AC Milan e cotat la 5 milioane de euro și mai are contract cu grupare din Serie A până în luna iunie. În prezent, Ibrahimovic este pe bară din cauza unei accidentări și e posibil să rateze meciul cu Manchester United din Europa League.
Serie A
Man, titular în Parma-Milan 1-3. Ibrahimovic, ridiculizat de român: "Băiatul ăsta știe ce a făcut?"
10/04/2021 LA 18:01
Fotbal
Balotelli: "Ibrahimovic mi-a zis că n-o să joc vreodată la Inter". Ce s-a întâmplat după câteva zile
07/04/2021 LA 14:23