„Citeam chiar dimineață un interviu al antrenorului Cristi Moldovan în care spunea că ea nu s-a putut antrena. Aici vorbim de o finală olimpică. Concursul este concurs și trebuie să fii pregătit, pentru că altfel riști, Doamne ferește, să pățești altceva și mai grav”, a declarat Monica pentru Eurosport.
”Vorbim de bârnă, este un aparat la care are nevoie să își folosească ambele picioare, toată greutatea este pe glezne, are nevoie să împingă la elemente și atunci dacă ea nu poate... nu are stabilitate pe picioare... atunci nu poate să facă exercițiul. Ești pe 10 cm, nu ești pe sol. Nu ai cum să forțezi oricât ți-ai dori...”, a afirmat ea.
”Și eu am concurat la Campionatul European cu infiltrații în gambă. Sportivii acceptă și suportă foarte multe dureri pentur a putea concura, pentru a-și îndeplini visul, mai ales când știi că ai o șansă să fii pe podium... nu renunță nimeni la prima durere, să nu se înțeleagă greșit. Când sunt cazuri din acestea, nu ai ce să faci”, a adăugat ea.
Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Gimnastică: Top 5 cele mai spectaculoase exerciții de la Tokyo
11/08/2021 LA 13:46

LARISA IORDACHE A ABANDONAT ÎN FINALA LA BÂRNĂ LA JOCURILE OLIMPICE

Larisa Iordache trebuia să fie azi prezentă pe bârnă în finala probei la Jocurile Olimpice, însă durerile din ultimele zile au persistat, astfel că sportiva noastră a decis să abandoneze.
Anunțul a fost făcut de Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Larisa Iordache a încercat câteva mișcări de încălzire, dar nu poate împinge în picior, iar riscul unei accidentări și mai grave este foarte mare.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul Eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tokyo 2020
Larisa Iordache a oferit noi detalii despre starea gleznei: “Sper din suflet să-mi revin uşor-uşor”
06/08/2021 LA 15:18
Tokyo 2020
Larisa Iordache și-a luat rămas bun de la Tokyo: "Plec de aici cu lacrimi în ochi!"
05/08/2021 LA 12:23