Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jocurile Olimpice | Larisa Iordache, șanse mari la medalie! Drăgulescu: "E motivată! Să o țină glezna"

Irina Aldea

Actualizat 26/07/2021 la 17:33 GMT+3

Larisa Iordache a avut probleme la picior în calificările pentru finala la bârnă după o aterizare care i-ar fi putut aduce o accidentare foarte gravă. Chiar și așa, sportiva noastră a obținut calificarea în finala de pe 3 august.

Larisa Iordache

Credit imagine: Eurosport

Medaliată cu bronz la ediția din 2012 de la Londra, Larisa Iordache s-a calificat duminică în finala de la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu emoții mari la aterizare, din cauza durerilor recurente de la gleznă.
picture

Jocurile Olimpice: Larisa Iordache, ca și calificată în finala la bârnă! Emoții mari la aterizare

Au obţinut note mai mari decât Larisa Iordache chinezoaicele Chenchen Guan (14,933) şi Xijing Tang (14,333), precum şi americanca Sunisa Lee (14,200). Finala de la bârnă este programată în data de 3 august, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Absentă la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016, Larisa Iordache are așadar la dispoziție opt zile pentru a se recupera și pentru a concura în finala de la bârnă, cu șanse reale la medalie.

Larisa Iordache, șanse mari la medalie la Jocurile Olimpice! Ce spune Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu, care a ratat calificarea în finală la sărituri, a revenit în România și a vorbit despre Larisa Iordache, pe care o vede cu șanse reale la medalie: "Larisa are foarte mari şanse la bârnă, este aparatul ei preferat. Sper doar glezna să o ţină. Şi, în rest, ea ştie ce are de făcut, este foarte motivată şi îşi doreşte extraordinar de mult să obţină o medalie. Aşa că nu văd de ce nu ar face o figură extraordinară", a spus Marian la revenirea în țară.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo