Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simone Biles și-a recunoscut problemele din plan mental la Jocurile Olimpice! Nadia Comăneci a reacționat

Irina Aldea

Publicat 03/08/2021 la 10:48 GMT+3

Simone Biles a cedat sub presiune la Jocurile Olimpice de la Tokyo și a recunoscut public că se confruntă cu probleme serioase în plan mental. Nadia Comăneci a transmis un mesaj în privința acestui aspect.

Nadia Comăneci & Simone Biles

Credit imagine: Getty Images

Simone Biles a avut mai multe probleme cu sănătatea mentală în ultima săptămână și jumătate. Văzută de toți marea vedetă a Jocurilor Olimpice, sportiva din SUA a cedat sub presiune. A abandonat finala pe echipe și apoi a renunțat la fiecare din finalele pe aparate, nesimțindu-se pregătită psihic.
În mod surprinzător, Simone Biles a decis să participe în finala de la bârnă, chiar dacă aici sunt cele mai mari șanse să se rateze. Explicația e simplă: gimnasta de peste Ocean a terminat pe 3 la Rio și a vrut mereu, de atunci, să își ia revanșa.

Ce mesaj a transmis Nadia Comăneci sportivelor care se confruntă cu problemele în plan mental

"Zilele bune și zilele rele… să te confrunți zilnic cu presiunea… cu teama… cu blocajul mental… să te simți pierdut în spațiu… este parte din călătoria pe care majoritatea atleților o înfruntă. Este mult mai greu atunci când toată lumea te privește în timp ce îți faci exercițiile. Fă pași mici înainte. Găsește puterea și curajul pentru a continua. Aceasta este cea mai mare reușită a noastră", a scris Nadia Comăneci pe rețelele de socializare.
Programul complet al competiției de la Tokyo este aici. Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul Eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo