Sub atenta supraveghere a staff-ului medical din Satul Olimpic, Larisa Iordache, care poarta o gheată de protecție, a spus că este determinată să lupte pentru a-și împlini visul, respectiv o medalie olimpică.
"Mulțumesc fanilor pentru toată susținerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive și pentru încrederea pe care mi-o oferă și pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiți după finala la bârnă", a transmis Larisa Iordache, din Satul Olimpic, potrivit postării pe pagina de Facebook a Federației Române de Gimnastică.
FRG aduce mulțumiri echipei de medici formate din dr. Diana Torje (COSR), dr.Dan Tănase (COSR), dr. Vasile Oșean (FR Canotaj), precum și kinetoterapeuților Mircea Nuțescu (FR Baschet) și Iustin Răduțiu (COSR).
Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Gimnastică: Top 5 cele mai spectaculoase exerciții de la Tokyo
11/08/2021 LA 13:46

Jocurile Olimpice: Larisa Iordache, ca și calificată în finala la bârnă! Emoții mari la aterizare

Larisa Iordache, şanse real la bronz, la Jocurile Olimpice

Gimnasta Larisa Iordache a fost notată cu 14.133 , de la Ariake Gymnastics Center. Larisa Iordache a evoluat în prima subdiviziune a concursului și a părut că a avut o problemă la aterizare, la glezna la care a fost operată de mai multe ori la tendonul ahilean. Ulterior, medicii i-au pus diagnosticul de entorsă, însă tratamentul a dat rezultate şi Iordache pare deja să fi lăsat în urmă durerile.
Finala la bârnă este pe 3 august, în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player, astfel că Larisa are timp suficient pentru a ajunge în forma sportivă optimă. Specialiştii estimează că, dacă gimnasta noastră va "sta" pe bârnă, are o notă de plecare suficient de mare încât să intre în lupta pentru medalii. Chinezoaicele vor fi greu de depăşit, în condiţii normale, dar o medalie de bronz e accesibilă.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tokyo 2020
Larisa Iordache a oferit noi detalii despre starea gleznei: “Sper din suflet să-mi revin uşor-uşor”
06/08/2021 LA 15:18
Tokyo 2020
Larisa Iordache și-a luat rămas bun de la Tokyo: "Plec de aici cu lacrimi în ochi!"
05/08/2021 LA 12:23