Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Spania este campioana Europei la handbal masculin după o victorie fantastică în fața Croației

Sebastian Ujica

Publicat 26/01/2020 la 20:01 GMT+2

Spania a reușit să câștige pentru a doua oară consecutiv trofeul

handballd spain team european champions

Credit imagine: Eurosport

Spania a devenit campioana Europei la handbal masculin, după ce a câștigat finala jucată la Stockholm în fața Croației, scor 22-20. În urma acestei victorii, echipa națională a ibericilor s-a calificat direct la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Spania a încheiat Campionatul European cu opt victorii și un singur rezultat de egalitate, înregistrat în fața croaților, în grupele principale. Naționala pregătită de Jordi Ribera, cu o medie de vârstă de 31,2 ani, a cucerit al doilea titlu european la rând.
Pentru croați a fost a treia prezență în ultimul act al competiției, însă nu au reușit niciodată să se impună, obținând doar medalia de argint.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo