Alexandra Badea a ajuns la Castellon și a intrat deja în programul echipei naționale. Extrema dreaptă de 23 de ani a avut o toamnă foarte bună cu Rapid București, profitând de faptul că Marta Lopez s-a accidentat. Ea a fost una dintre principalele marcatoarea și și-a adus aportul la clasarea echipei pe locul 1 la sfârșitul anului în Liga Florilor.
Alexandra își face și debutul cu această ocazie și într-un turneu final. Tricolora devine a doua soluție pe postul de extrmeă dreapta, după Laura Moisă, aflată într-o formă optimă în acest moment.
Handbal
VIDEO | Lotul României a fost întărit înaintea partidei România – Norvegia
07/12/2021 LA 18:09

Alexandra Badea a fost sunată imediat după meciul România - Iran să își facă bagajele

"Este o mare provocare, această convocare a venit ca o surpriză. În primul rând vreau să spun că îmi pare rău pentru Oana (n.r. Borș), pentru ce s-a întâmplat, dar voi profita de această șansă la maximum. Imediat după meciul cu Iran am primit telefon de la Gusi (n.r. Nicoleta Alexandrescu, team-managerul naționalei) și mi-a spus să-mi fac bagajele, că vii în Spania. Am avut o teamă, dar apoi am zis că este un semn și trebuie să mă pregătesc pentru asta", au fost primele declarații ale Alexandrei Badea la echipa națională.
Handbalista de la Rapid a mărturisit că a fost foarte bine primă de coechipiere, cu brațele deschise, iar asta o ajută să se integreze mai repede. Ea începuse de cu când pregătorea cu echipa de club, după câteva zile de vacanță.

VIDEO | Lotul României a fost întărit înaintea partidei România – Norvegia

"Îmi doresc să facem un rezultat cât mai bun și o clasare cât mai sus în clasament. Cred că vor fi niște meciuri foarte puternice (n.r. cu referire la confruntările cu Norvegia, Suedia și Olanda), cu o mare încărcătură emoțională și fizică, dar sunt singură că ne vom mobliza și vom obține un rezultat cât mai bun", a mai spus Alexandra Badea.
România înfruntă Norvegia în această seară, de la ora 21:30, în ultimul joc din Grupa C. Miza este locul 1 și cele două puncte care se vor contabiliza în Main Round.
Campionatul Mondial
IHF își "vinde" Mondialul cu 32 de națiuni: "Calitatea a crescut". Nordicii au taxat aspru afirmația
21/12/2021 LA 13:53
Campionatul Mondial
Gafă de proporții după finala Norvegia – Franța. Danemarca, "anunțată" vicecampioană mondială!
20/12/2021 LA 09:32