Dinamo continuă să dea lovituri impresionante la handbal, recent fiind readus la echipă Ante Kuduz. "Dulăii" încearcă să se întărească în perspectiva următoarelor meciuri din Liga Campionilor, iar pe lângă Ghionea, au mai prelungit cu Dinamo Nicu Negru, Octavian Bizău și portarul Saeid.
Ajuns la 37 de ani, Ghionea, fostul jucător al lui Sporting, continuă în Ștefan cel Mare și din sezonul viitor, unul în care trupa lui Pascual își propune să iasă din grupele Ligii, în cazul în care va câștiga campionatul.
Handbal
SCM Râmnicu Vâlcea, voctorie mare în European League! Vâlcencele au trecut în deplasare de Chambray
ACUM O ZI

Ghionea continuă la Dinamo

Extremă dreaptă, Ghionea a impresionat în tricoul lui Dinamo în acest sezon, fiind handbalistul român cu cele mai multe meciuri jucate și goluri înscrise în istoria Ligii Campionilor.
El a debutat chiar în tricoul lui Dinamo, în 2005, atunci când dinamoviștii au întâlnit Ciudad Real, Veszprem și Tatran Presov.
Citește și:
"După Saeid Heidarirad, Octavian Bizău și Nicușor Negru, un alt jucător de valoare și-a prelungit contractul cu Dinamo. Valentin Ghionea, jucătorul român cu cele mai multe prezențe în EHF Champions League, va continua la Dinamo și în sezonul 2022-2023.
Vali Ghionea (37 de ani) este al doilea marcator al echipei în ediția actuală a EHF Champions League, cu 43 de goluri marcate. Doar Raul Nantes are mai multe reușite decât el, 55. Și în Liga Națională este pe ”podium”, cu 46 de goluri. Dincolo de abilitățile lui de handbalist, Vali Ghionea este un profesionist desăvârșit atât în sala de joc, cât și în afara acesteia.", precizează CS Dinamo.
Bucureștenii au încheiat anul pe locul secund, însă cu un meci mai puțin disputat.
Dinamo își continuă din februarie și parcursul în Liga Campionilor, fiind în cursă pentru o calificare în play-off. În prima parte a anului, în București vor veni două echipe uriașe, FC Barcelona și PSG.
Handbal
CSM București a învins Dortmund și s-a calificat matematic în faza eliminatorie din Champions League
IERI LA 16:37
Handbal
CSM București pierde la Brest, 21-24, și-și ia adio de la calificarea directă în sferturi
19/01/2022 LA 21:50