Minaur Baia Mare s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în turneul Final Four al European Handball League. Anul trecut, la ediția inaugurală în întrcerea feminină, reprezentanta României s-a clasat pe locul 3.
Clubul din Maramureș a găzdui F4 în 2021 și ar fi vrut să-l aducă acasă și cu această ocazie. Mai ales că anul trecut nu a putut beneficia de aportul publicului, din cauza restricțiilor legate de coronavirus. Federația Europeană de Handbal a anunțat însă azi, când este programată și tragerea la sorți (de la ora 15:00, la Viena), că turneul se va desfășura în Danemarca, în urma unei negocieri de succes cu Viborg HK. Comitetul Executiv al EHF a și validat ca gazdă orașul danez.
EHF European League
SCM Râmnicu Vâlcea, OUT din sferturile EHF European League! Româncele, învinse în Danemarca
02/04/2022 LA 18:43

Minaur Baia Mare va lupta pentru câștigarea European Handball League în 14/15 mai, la Viborg

Punctul culminant al celei de-a doua ediții a EHF European League Women (competiție redenumită după ce ani la rând a fost Cupa EHF) va avea loc în weekend-ul din 14-15 mai, în incinta Vibocold Arena. Iar bătălia pentru trofeu se va da între Minaur Baia Mare, Viborg, SG BBM Bietigheim (Germania) și Herning-Ikast Handbold (Danemarca).
"Suntem bucuroși că Viborg, cu istoria lor bogată în competițiile EHF, va găzdui turneul Final Four Cu toate cele patru cluburi având șanse excelente de victorie, weekendul din 14-15 mai promite să ofere două zile de handbal feminin spectaculos și emoționant. ", a comentat Michael Wiederer, președintele EHF.
"Danemarca este o piață importantă în handbalul feminin și, din perspectiva promovării, Viborg este, prin urmare, o alegere excelentă pentru a fi gazdă. ", a comentat și David Szlezak, directorul EHF Marketing.
EHF European League
Victorie de senzație pentru Minaur Baia Mare în EHF European League
26/03/2022 LA 16:56
EHF European League
SCM Rm. Vâlcea, victorie clară la debutul în EHF European League
16/01/2022 LA 18:17