Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

SCM Râmnicu Vâlcea, OUT din sferturile EHF European League! Româncele, învinse în Danemarca

Bianca Dumitru

Actualizat 02/04/2022 la 21:45 GMT+3

SCM Râmnicu Vâlcea a ratat calificarea în semifinalele competiției EHF European League, după ce a fost învinsă și în manșa a doua a sferturilor de finală de echipa daneză Herning-Ikaast Handbold, scor 33-28.

SCM Râmnicu Vâlcea

Credit imagine: facebook

SCM Râmnicu Vâlcea a fost eliminată din competiția feminină de handbal EHF European League, după ce a fost învinsă în deplasare de formația daneză Herning-Ikaast Handbold cu scorul de 33-28 (16-12), sâmbătă seara, în manșa a doua a sferturilor de finală.
SCM Râmnicu Vâlcea fusese învinsă și pe teren propriu de echipa daneză, cu 39-33.
SCM a început destul de bine jocul din Danemarca și a condus de câteva ori, chiar și la două goluri (6-4, 7-5), ultima oară fiind în avantaj în min. 23, cu 12-11, după care a încasat cinci goluri la rând, acesta fiind și scorul la pauză, 16-12 pentru gazde.
Herning-Ikaast Handbold a controlat jocul în partea secundă și nu i-a permis echipei vâlcene să se apropie pe tabelă.
Pentru SCM, care a deplasat doar 13 jucătoare în Danemarca, au marcat Asma Elghaoui 9 goluri, Kristina Liscevic 4, Corina Lupei 3, Olga Gorșenina 3, Zeljka Nikolic 4, Irina Glibko 3, Daria Bucur 1, Daniela Marin 1.
Daciana Hosu și Isabell Roch au apărat fiecare câte 8 șuturi (procentaj 33,33%).
Citește și:
Golurile gazdelor au fost reușite de Julie Mathiesen Scaglione 7, Cecilie Hoejgaard Brandt 6, Alberte Ebler 3, Simone Cathrine Petersen 3, Tyra Axner 2, Sarah Iversen 2, Emma Cecilie Uhrskov Friis 2, Sonja Frey 4, Emma Lindqvist 2, Line Mai Noergaard Hougaard 1, Vilde Ingeborg Johansen 1.
Jessica Ryde a parat 7 aruncări (31,82%), iar Sabine Englert a apărat 5 (29,41%).
Meciul a fost arbitrat de lituanienii Justas Ivanauskas și Edvinas Jencevicius, iar delegat EHF a fost suedezul Mikael Thelander.
Sursa: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo