Handbalul feminin românesc continuă să aducă rezultate la nivel european, demonstrând că este cel mai performant sport de echipă din țara noastră. HCM Râmnicu-Vâlcea participă în acest sezon în European League și este aproape de calificarea în faza grupelor din această a 2-a competiție intercluburi.
Vâlcencele au început slab meciul de acasă cu Super Bera Bera și ibericele au condus și cu 4 goluri diferență în prima repriză.
Elevele norvegianului Bent Dahl au revenit însă și au egalat la 12, dar apoi au avut încă un moment de cădere, astfel că oaspetele au intrat la pauză cu aun avantaj de 3 goluri (16-13).
EHF European League
EHF a decis unde va lupta Minaur Baia Mare pentru câștigarea European Handball League
07/04/2022 LA 09:24
Citește și:

SCM Râmnicu Vâlcea, aproape de grupele European League

Repriza secundă a fost însă la discreția formației din Râmnicu-Vâlcea, care a preluat conducerea destul de repede și nu a mai cedat-o până la final.
Scorul final a fost 34-28 pentru vâlcence, iar această diferență de 6 goluri este una liniștitoare în perspectiva returului de peste o săptămână.
Dacă nu va face un meci catastrofal la retur, SCM Râmnicu Vâlcea se va califica în grupele European League, acolo unde este deja calificată automat CS Minaur Baia Mare, formație care a terminat pe locul 3 în Final 4-ul de anul trecut.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
EHF European League
SCM Râmnicu Vâlcea, OUT din sferturile EHF European League! Româncele, învinse în Danemarca
02/04/2022 LA 18:43
EHF European League
Victorie de senzație pentru Minaur Baia Mare în EHF European League
26/03/2022 LA 16:56