Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

SCM Râmnicu Vâlcea a învins Super Bera Bera și e aproape de calificarea în grupele European League

Nicu Savin

Publicat 13/11/2021 la 16:44 GMT+2

SCM Râmnicu Vâlcea este la un singur pas de calificarea în grupele European League, după ce a câștigat la 6 goluri diferență prima manșă din ultimul tur preliminar contra ibericelor de la Super Bera Bera, scor 34-28.

SCM Ramnicu Valcea

Credit imagine: facebook

Handbalul feminin românesc continuă să aducă rezultate la nivel european, demonstrând că este cel mai performant sport de echipă din țara noastră. HCM Râmnicu-Vâlcea participă în acest sezon în European League și este aproape de calificarea în faza grupelor din această a 2-a competiție intercluburi.
Vâlcencele au început slab meciul de acasă cu Super Bera Bera și ibericele au condus și cu 4 goluri diferență în prima repriză.
Elevele norvegianului Bent Dahl au revenit însă și au egalat la 12, dar apoi au avut încă un moment de cădere, astfel că oaspetele au intrat la pauză cu aun avantaj de 3 goluri (16-13).
Citește și:

SCM Râmnicu Vâlcea, aproape de grupele European League

Repriza secundă a fost însă la discreția formației din Râmnicu-Vâlcea, care a preluat conducerea destul de repede și nu a mai cedat-o până la final.
Scorul final a fost 34-28 pentru vâlcence, iar această diferență de 6 goluri este una liniștitoare în perspectiva returului de peste o săptămână.
Dacă nu va face un meci catastrofal la retur, SCM Râmnicu Vâlcea se va califica în grupele European League, acolo unde este deja calificată automat CS Minaur Baia Mare, formație care a terminat pe locul 3 în Final 4-ul de anul trecut.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo