Plecarea tehnicianului suedez vine într-un moment crucial pentru CSM București, asta pentru că echipa din capitală va debuta în doar câteva zile în grupele Ligii Campionilor în deplasare cu Esbjerg. Meciul este programat duminică, de la ora 17.30. În Liga Națională, “Tigroaicele” nu au parte de un start favorabil. Ele au pierdut deja două meciuri, cu Zalău și Vâlcea, și ocupă locul 5 în prezent.
https://i.eurosport.com/2019/10/03/2688910.jpg
Ryde a menționat că pleacă din cauza unor motive personale, însă aceste motive nu se aplică, se pare, și naționalei. Suedezul își dorește să pregătească în continuare prima reprezentativă și să o conducă spre victorie la Jocurile Olimpice de la Tokyo. „Tehnicianul suedez al echipei feminine de handbal a anunțat astăzi managementul CSM București că a luat decizia de a încheia raporturile contractuale cu clubul nostru, din motive personale. CSM București îi mulțumește lui Tomas Ryde pentru eforturile și pentru implicarea avute de la începutul sezonului și îi urează mult succes în celelalte proiecte în care este implicat”, se arată în comunicatul de pe site-ul oficial al CSM.
Handbal
Tomas Ryde dă în judecată Federația Română de Handbal: "Demitere în mod abuziv"
09/01/2020 LA 18:16

Adrian Vasile va prelua echipa după plecarea lui Tomas Ryde

“Poziția de antrenor principal al echipei de handbal feminin a CSM București va fi preluată de secundul Adrian Vasile, cel care se află alături de club încă din anul 2014 și care a contribuit la câștigarea Ligii Campionilor în 2016, precum și la toate trofeele naționale obținute în această perioadă”, au completat reprezentanții echipei pe site.
https://i.eurosport.com/2019/10/03/2688909.png
Pentru Adrian Vasile, poziția de antrenor principal este o premieră în cariera lui de tehnician. La CSM, el a fost antrenor secund timp de cinci ani și a lucrat cu 11 antrenori diferiți, având destul timp la dispoziție să-și contureze propriul stil. “CSM București este o forță și, cu acest tip de echipă, există întotdeauna așteptări mari din partea fanilor și a conducerii. Obiectivul nu va fi schimbat. Ne dorim să ajunge în Champions League Final 4 din Budapesta și vom munci din greu pentru a ajunge acolo”, a spus Adrian Vasile pentru site-ul celor de la CSM București.
Handbal
Tomas Ryde, prima reacţie după ce a fost demis de la naţionala României
07/01/2020 LA 15:03
Campionatul Mondial
"Are dureri mari la genunchi!" Anunțul lui Ryde despre starea Cristinei Neagu
08/12/2019 LA 10:47