Alături de Matty Lee, Tom Daley a cucerit medalia olimpică de aur pentru Marea Britanie la proba de sărituri în apă, sincron 10m. Scufundătorul a provocat câteva hohote de râs printre telespectatorii Jocurile Olimpice în momentul când camerele de filmat l-au arătat în tribune croșetând, în timpul finalei de trambulină feminină de 3m.
Imaginile cu acesta s-au viralizat rapid pe internet.
Momentul a venit chiar înaintea celei de-a treia runde de scufundări, la scurt timp după ce chinezoaica Shi Tingmao a finalizat a doua scufundare, consolidându-și conducerea. Nu concura niciun scafandru britanic.
Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04

Jocurile Olimpice: Tom Daley a fost surprins croșetând la proba de sărituri în apă

Creațiile lui Tom Daley sunt foarte apreciate

Scufundătorul britanic, care a câștigat primul său aur olimpic alături de Matty, a numit tricotatul drept „arma sa secretă”.
Pasiunea pentru tricotat a lui Tom Daley este deja cunoscută publicului larg, acesta are inclusiv o pagină de Instagram pe care își postează creațiile. Din vânzarea articolelor tricotate, sportivul donează încasările în scop caritabil.
"Singurul lucru care m-a ținut sănătos pe tot parcursul acestui proces este dragostea mea pentru tricotat și croșetat și pentru toate lucrurile de cusut", a spus el pe pagina de Instagram.
Pagina "madewithlovebytomdaley" are aproximativ 348.000 de urmăritori.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06