Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, s-a impus ieri în marea finală de la Wimbledon în fața lui Matteo Berrettini cu scorul de (4) 6-7, 6-4, 6-4, 6-3, la capătul unui meci incredibil care s-a întins pe durata a trei ore și 27 de minute de joc. Novak Djokovic a cucerit astfel titlul major cu numărul 20, aflându-se acum la egalitate cu Roger Federer și Rafael Nadal.
În drumul său spre marele trofeu, Novak Djokovic a trecut de Jack Draper, Kevin Anderson, Denis Kudla, Cristian Garin, Marotn Fucsovics, Denis Shapovalov și Matteo Berrettini, cedând doar două seturi, în primul tur și în finală. Marele campion sârb a dezvăluit că se gândește să renunțe la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Novak Djokovic, nehotărât în privința participării la Jocurile Olimpice

Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
Novak Djokovic se află acum în cursa pentru a obține Calendar Golden Slam. Mai are de cucerit aurul la Jocurile Olimpice și marele trofeu la US Open, însă sârbul nu e convins că va face deplasarea la Tokyo în mai puțin de două săptămâni. Nole a spus la conferința de presă că restricțiile și lipsa fanilor l-ar putea face să se răzgândească.
"Va trebui să mă gândesc serios dacă voi juca la Jocurile Olimpice. Nu există fani, sunt o mulțime de restricții. Planul meu a fost de la început să merg și să joc, dar în acest moment sunt indecis, sunt cam 50-50% în privința participării. Vom vedea ce se va întâmpla în următoarele zile și cum mă voi simți", a spus Novak Djokovic la conferința de presă.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06