Performanțele lui David Popovici nu au trecut neobservate de Simona Halep. Campion mondial la 100 și 200 de metri, înotătorul de 17 ani a fost felicitat de dubla câștigătoare de Grand Slam după victoria sa din primul tur de la Wimbledon.
Simona Halep este convins că Popovici are în față un viitor plin de succes și l-a sfătuit să se bucure de susținerea pe care o primește, dar să rămână cu picioarele pe pământ:
"M-am uitat la rezultatele lui, îl felicit din tot sufletul. Este minunat ceea ce face. Îi doresc să fie foarte concentrat pe ce are de făcut de aici înainte, că mai are de făcut. Să primească toată dragostea oamenilor, dar să stea cu picioarele pe pământ. Pentru că poate face minuni. Îi doresc mult succes", a declarat Simona Halep, potrivit treizecizero.ro.
Campionate europene
David Popovici a fost special dintotdeauna! Cum l-a impresionat la doar 10 ani pe antrenorul său
ACUM 18 MINUTE
Pe lângă performanțele din bazin, Simona Halep a fost impresionată și de interviurile pe care le-a acordat campionul mondial, fiind convinsă că acesta este doar începutul lui David Popovici în:
"E un băiat deosebit, l-am văzut și în interviuri, și în tot ceea ce face, în tot ce zice, bravo lui.
El este deja un fenomen social, nu trebuie să mai vorbim despre asta la viitor. Este un campion și o minune a înotului la noi. Și cred că o să fie mare de tot. Este deja mare, dar o să fie și mai mare", a mai spus Simona Halep.
Citește și:

Simona Halep, în turul secund de la Wimbledon

Simona Halep a început cu dreptul turneul de la Wimbledon. La primul său meci pe iarba londoneză din 2019, atunci când a cucerit titlul după finala Serena Williams, Halep a avut parte de un debut de turneu foarte bun.
Ea a învins-o pe Karolina Muchova (81 WTA), scor 6-3, 6-2, după doar 66 de minute de joc.

Start lansat pentru Simona Halep la Wimbledon! Rezumatul meciului cu Karolina Muchova

În turul secund de la Wimbledon, Simona Halep o va întâlni pe Kirsten Flipkens (190 WTA), cea care a trecut de Jaimee Fourlis (150 WTA) în primul tur, scor 7-5, 6-2. Până acum, Halep și Flipkens s-au întâlnit de cinci ori, românca fiind cea care s-a impus de fiecare dată.
https://i.eurosport.com/2022/06/29/3400449.jpg
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Natație
David Popovici l-a dat pe spate pe Ion Țiriac, dar miliardarul pariază și pe un alt "fenomen"
ACUM O ORĂ
Natație
Fenomenul maghiar i-a aruncat mănușa lui Popovici! A anunțat că vine să "îi fure" aurul olimpic
ACUM 2 ORE