Franța – SUA 33-9: Francezii înving, dar nu conving

Greu de zis după scorul final, dar cu doar 15 minute înainte de finalul partidei, francezii aveau un avans fragil de doar trei puncte în fața unor americani care au refuzat să renunțe la luptă. Deși Franța a mărit ritmul și a ajuns la o diferență finală de 24 de puncte, antrenorul Jacques Brunel nu a părut prea convins: „A jucat bine și nu a jucat bine”, a declarat el despre unul dintre jucători, însă ar fi putut la fel de bine să vorbească despre performanța întregii echipe.
Brunel a vorbit însă și despre condițiile meteo: „A fost umiditatea foarte ridicată și nu am putut controla meciul, mingea a fost alunecoasă și am făcut multe greșeli”.
Cupa Mondială
Anglia – Noua Zeelandă 19-7 | Englezii au ajuns în finala Cupei Mondiale după un succes istoric
26/10/2019 LA 10:20

Noua Zeelandă – Canada 63-0: Performanță impresionantă pentru All Blacks

Într-un meci al cărui rezumat s-ar putea regăsi în dicționare lângă sintagma „dominare totală”, Noua Zeelandă și-a asigurat punctul bonus cu cinci minute înainte de pauză, chiar dacă a irosit alte patru ocazii de a face acest lucru, din cauza unor greșeli de gestionare a balonului, provocate cel mai probabil de umiditatea crescută din aer.
Patru eseuri în primele 10 minute după revenirea de la cabine, unul reușit de Scott Barrett și alte două de frații săi Beauden și Jordie, au dublat scorul și au adus un nou record pentru primul trio de frați de la Cupa Mondială – primul trio care și înscrie la turneul final. O seară perfectă pentru All Blacks, care își continuă marșul triumfător din Japonia.
Cupa Mondială
Țara Galilor - Africa de Sud, a doua semifinală de la Cupa Mondială!
20/10/2019 LA 12:59
Cupa Mondială
Cupa Mondială de Rugby | Cum arată programul sferturilor de finală
14/10/2019 LA 11:04