Fiji – Georgia 45-10: Victoria clară aduce Fiji pe locul doi în grupă

Fiji poate spune că a început cu adevărat Campionatul Mondial abia în meciul cu Georgia, un meci dominat clar și care a adus punctul bonus. Astfel, Fiji a urcat pe locul doi în grupă, peste Australia, care are însă un meci în minus, după o partidă disputată pe o ploaie torențială pe stadionul Hanazono.
Semi Rasandra a reușit două eseuri și a contribuit decisiv la alte trei iar cei din Fiji par că și-au revenit după ce au debutat la turneul final cu două înfrângeri în fața Australiei și Uruguayului. Chiar dacă au urcat pe doi, înfrângerea cu Uruguay a redus șansele de calificare pentru Fiji la ceva pur teoretic, însă pot prinde fără probleme poziția a treia, care asigură prezența la Cupa Mondială din 2023.
Cupa Mondială
Anglia – Noua Zeelandă 19-7 | Englezii au ajuns în finala Cupei Mondiale după un succes istoric
26/10/2019 LA 10:20

Irlanda – Rusia 35-0: Irlanda revine după înfrângerea șocantă în fața Japoniei

Pare că există două echipe ale Irlandei: cu și fără Johnny Sexton și este destul de evident care este echipa mai bună.
Sexton s-a întors după ce a lipsit de la înfrânegrea cu Japonia, Sexton s-a întors în meciul cu Rusia. Doar 40 de minute a jucat Sexton – însă doar atât a fost nevoie. În repriza a doua Joe Schmidt l-a introdus pe Jack Carty pentru a nu-l forța pe căpitan dar îngrijorător pentru irlandezi sunt cele două accidentări: Joey Carberry trebuia să se afle pe bancă însă s-a retras din cauza unei accidentări mai vechi care a recidivat iar Jordy Murphy a suferit aceeași soartă după o accidentare la coastă. O victorie clară, dar aceste accidentări ridică semne de întrebare pentru restul turneului. La fel ca și dependența de Sexton, de altfel.
Cupa Mondială
Țara Galilor - Africa de Sud, a doua semifinală de la Cupa Mondială!
20/10/2019 LA 12:59
Cupa Mondială
Cupa Mondială de Rugby | Cum arată programul sferturilor de finală
14/10/2019 LA 11:04