Georgia – Uruguay 33-7: Georgia revine cu o victorie fermă după înfrângerea în fața Țării Galilor

Georgia și-a revenit după înfrângerea din primul meci împotriva Țării Galilor și a învins confortabil cu 33 la 7 pe Uruguay într-un meci disputat pe stadionul Kumagaya Rugby. Forța fizică superioară a georgienilor le-a adus o victorie cu punct bonus și cinci eseuri reușite.
Mai mult, Facundo Gattas de la Uruguay a fost eliminat spre sfârșitul meciului pentru un tackle mult prea înalt. Nu le-a trebuit mult celor din Georgia să deschidă scorul iar primul eseu a venit în minutul nouă prin Todua. Dacă la pauză scorul a fost cât de cât strâns – 12-7 – în a doua jumătate cei din Uruguay nu au mai reușit niciun punct. Georgia, de cealaltă parte, a obținut încă 21.
Cupa Mondială
Anglia – Noua Zeelandă 19-7 | Englezii au ajuns în finala Cupei Mondiale după un succes istoric
26/10/2019 LA 10:20

Țara Galilor – Australia 29-25: Galezii rezistă în fața asaltului australian și obțin o victorie memorabilă

Țara Galilor a ales calea cea grea pentru a învinge Australia. După ce au avut un avantaj de 18 puncte la începutul reprizei secunde, galezii au trebuit să reziste în fața unor atacuri în valuri ale australienilor pentru a se agăța de una dintre cele mai importante victorii din istoria recentă a rugby-ului galez.
Această victorie memorabilă înseamnă că Țară Galilor ar putea termina pe primul loc grupa D și s-ar putea întâlni cu Franța sau Argentina în sferturi. De cealaltă parte, Australia ar ptuea da de Anglia. Echipa lui Warren Gatland a fost propulsată spre victorie de eseurile reușite de Hadleigh Parkes și Gareth Davies dar și de Rhys Patchell, care i-a luat locul accidentatului Dan Biggar și a reușit să aducă 14 puncte pentru galezi. O partidă care va rămâne în inimile galezilor pentru mult timp, cu siguranță.
Cupa Mondială
Țara Galilor - Africa de Sud, a doua semifinală de la Cupa Mondială!
20/10/2019 LA 12:59
Cupa Mondială
Cupa Mondială de Rugby | Cum arată programul sferturilor de finală
14/10/2019 LA 11:04