Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Revenire de senzație a Angliei împotriva Țării Galilor, în a doua etapă din Six Nations

Eurosport
DeEurosport

Publicat 10/02/2024 la 21:59 GMT+2

Echipa națională de rugby a Angliei a reușit să câștige și al doilea meci de la Turneul celor Șase Națiuni, împotriva Țării Galilor. Meciul jucat pe Twickenham s-a încheiat la limită, 16-14, după o revenire spectaculoasă a englezilor.

Fraser Dingwall of England celebrates scoring his team's second try with teammate Henry Slade during the Guinness Six Nations 2024 match between England and Wales.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Gazdele au avut o primă repriză de coșmar, pe care au terminat-o la nu mai puțin de 9 puncte diferență. Galezii au bifat o premieră cu acest rezultat, fiind prima dată când aceștia îi conduc pe englezi la pauză în deplasare.
Eseul lui Alex Mann, transformat ulterior de Ioan Lloyd, a făcut ca englezii să revină extrem de montați de la vestiare. Galezii nu au mai avut nicio șansă în partea doua, în care nu au reușit să puncteze nici măcar o dată.
Citește și:

Anglia revine în a doua repriză

George Ford cu două transformări de 3 puncte și eseul lui Fraser Dingwall au adus o victorie nemaipomenită pentru naționala antrenată de Steve Borthwick.
Cu această victorie, Anglia urcă pe prima poziție a clasamentului cu 8 puncte. "Insularii" câștigaseră și primul meci împotriva Italiei de pe Olimpico, scor 27-24. Singura echipă care poate să o depășească pe Anglia la finalul etapei a doua este Irlanda, care primește mâine vizita italienilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo