Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cupa Mondială de Rugby: Franța, victorie neconvingătoare în fața SUA

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/10/2019 la 16:25 GMT+3

Franța a învins SUA cu 33 la 9 pe SUA și își continuă drumul spre sferturi chiar dacă nu a avut o evoluție convingătoare iar Noua Zeelandă a zdrobit Canada cu 63-0.

Beauden Barrett - New Zealand-Canada - 2019 Rugby World Cup Japan - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Franța – SUA 33-9: Francezii înving, dar nu conving

Greu de zis după scorul final, dar cu doar 15 minute înainte de finalul partidei, francezii aveau un avans fragil de doar trei puncte în fața unor americani care au refuzat să renunțe la luptă. Deși Franța a mărit ritmul și a ajuns la o diferență finală de 24 de puncte, antrenorul Jacques Brunel nu a părut prea convins: „A jucat bine și nu a jucat bine”, a declarat el despre unul dintre jucători, însă ar fi putut la fel de bine să vorbească despre performanța întregii echipe.
Brunel a vorbit însă și despre condițiile meteo: „A fost umiditatea foarte ridicată și nu am putut controla meciul, mingea a fost alunecoasă și am făcut multe greșeli”.

Noua Zeelandă – Canada 63-0: Performanță impresionantă pentru All Blacks

Într-un meci al cărui rezumat s-ar putea regăsi în dicționare lângă sintagma „dominare totală”, Noua Zeelandă și-a asigurat punctul bonus cu cinci minute înainte de pauză, chiar dacă a irosit alte patru ocazii de a face acest lucru, din cauza unor greșeli de gestionare a balonului, provocate cel mai probabil de umiditatea crescută din aer.
Patru eseuri în primele 10 minute după revenirea de la cabine, unul reușit de Scott Barrett și alte două de frații săi Beauden și Jordie, au dublat scorul și au adus un nou record pentru primul trio de frați de la Cupa Mondială – primul trio care și înscrie la turneul final. O seară perfectă pentru All Blacks, care își continuă marșul triumfător din Japonia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo