Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moment savuros la Jocurile Olimpice! Scrimerul Mohamed Elsayed a celebrat victoria în stilul lui Cristiano Ronaldo

Razvan Circeag

Actualizat 26/07/2021 la 14:22 GMT+3

Scrimerul Mohamed Elsayed a oferit un moment savuros imediat după ce a reușit să îl elimine pe Yannick Borel la Jocurile Olimpice. Egipteanul a imitat celebrarea lui Cristiano Ronaldo, iar momentul a devenit imediat viral.

Mohamed Elsayed l-a imitat pe Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Eurosport

Mohamed Elsayed a reușit o surpriză imensă după ce l-a eliminat pe Yannick Borel 15-11, campionul olimpic de la Jocurile din 2016, în prima etapă din proba de spadă. Scrimerul egiptean în vârstă de doar 18 ani nu a stat nici măcar o secundă pe gânduri și a celebrat victoria într-un mare stil, copiindu-l pe starul Cristiano Ronaldo.

Mohamed Elsayed îl imită pe Cristiano Ronaldo

Imediat după ce a reușit lovitura finală, Elsayed și-a dat casca jos și într-un sprint scurt s-a aruncat în aer exclamând 'SIIUUUU'.
Pe lângă performanța de la Rio 2016, francezul Yannick Borel este și triplu campion mondial, iar eliminarea spadasinului atât de prematur este cu atât mai surprinzătoare. După ce a trecut de Borel, egipteanul Sayed a mai trecut și de chinezul Lan Minghao 15-9, urmând să cedeze în sferturile de finală 15-13 cu ucraineanul Ihor Reizlin.

ANA MARIA POPESCU, MEDALIE DE ARGINT ÎN PROBA DE SPADĂ

Ana Maria Popescu a adus prima medalie delegației României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Spadasina de 35 de ani a fost învinsă în finală de Sun Yiwen (29 de ani), cu scorul de 10-11.
După timpul regulamentar, scorul a fost egal, însă chinezoaica a reușit să se impună în prelungiri, acolo unde are câștig de cauză sportiva care ia primul punct. Confruntarea a fost una extrem de tacticizată, în care cele două combatante și-au arătat talentul defensiv și au încercat să împungă decisiv, atunci când se ivea o portiță.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo