Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan a ajuns la Comisia de Disciplină după gestul lui din primul meci la CM, devenit viral

Andrei Nicolae

Actualizat 18/04/2022 la 18:56 GMT+3

Ronnie O'Sullivan a ajuns în turul doi al Campionatului Mondial de la Crucible, dar acum riscă măsuri disciplinare după ce a fost surprins de camere făcând un gest obscen în timpul meciului cu Dave Gilbert.

Ronnie O'Sullivan bei der WM

Credit imagine: Imago

Ronnie O'Sullivan a devenit un caz pentru Comisia de Disciplină WPBSA (Asociația Mondială Profesionistă de Biliard și Snooker), după ce a fost surprins de camerele de filmat făcând un gest obscen în timpul meciului său din primul tur al Campionatului Mondial împotriva lui Dave Gilbert, de la Crucible.
O'Sullivan a ratat o bilă neagră de pe punct în timpul celui de-al 13-lea frame, iar la reluări a fost văzut făcând un gest controversat, în timp ce se întorcea la locul său. Incidentul a fost preluat și distribuit pe rețelele de socializare.
picture

Ronnie O'Sullivan, gest contoversat după ce a ratat bila neagră de pe punct, la Campionatul Mondial

World Snooker Tour a confirmat că incidentul a fost înaintat Comisiei sale de Disciplină.
"Suntem la curent cu incidentul și a fost înaintat Comisiei de Disciplină WPBSA”, a confirmat Ivan Hirschowitz, purtătorul de cuvânt al WST, pentru Eurosport.
"Racheta" a debutat cu dreptul la Campionatul Mondial, după ce l-a învins pe Dave Gilbert cu scorul de 10-5.

Ronnie O'Sullivan nu este la prima abatere disciplinară

De-a lungul timpului, O'Sullivan a fost protagonistul unor alte momente controversate. Sextuplul campion mondial a fost amendat cu 2.750 de lire sterline și deposedat de 700 de puncte în 2008 pentru comentarii nepotrivite făcute la China Open. De asemenea, a fost mustrat de arbitrul Michaela Taub în 2013 pentru că a făcut un gest nepotrivit în timpul unui meci cu Judd Trump.
O'Sullivan se va confrunta cu Mark Allen sau Scott Donaldson în runda următoare și s-a referit la sine și longevitatea lui în termeni gladiatori după meciul cu Gilbert.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo