Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Startul furtunos al lui Ronnie O'Sullivan de la Campionatul Mondial, analizat de McManus: "Este foarte <<înfometat>>"

Andrei Nicolae

Actualizat 25/04/2024 la 00:03 GMT+3

Ronnie O'Sullivan și-a început perfect campania de la Campionatul Mondial din acest an. "Racheta" îl înfruntă pe Jackson Page în primul tur, iar după sesiunea inaugurală conduce deja cu 8-1, fiind extrem de aproape de o calificare care ar atinge o bornă istorică. Startul furibund al lui Ronnie a fost analizat de Alan McManus, care îl vede pe englez cu o "foame" pentru succes extrem de mare.

Ronnie O'Sullivan defilează la Crucible! E aproape de o performanță atinsă doar o dată în carieră

Ronnie a debutat astăzi la ediția din sezonul 2023/24 a Campionatului Mondial, unde îl are ca adversar în primul tur pe Jackson Page. "Racheta" nu i-a dat mari șanse rivalului său, pe care îl conduce deja după prima sesiune cu 8-1, victoria fiind într-o proporție extrem de mare adjudecată.
Ba mai mult, dacă O'Sullivan se va impune cu 10-1 va realiza o performanță pe care a atins-o o singură dată în carieră. Doar în 2020 s-a mai întâmplat ca Ronnie să câștige un meci fără să piardă mai mult de un frame.
picture

Ronnie O'Sullivan, geniu în stare pură! Închidere de masă strălucitoare, la Campionatul Mondial

Startul furtunos de la Mondial al liderului mondial i-a atras atenția lui Alan McManus, care crede că "Racheta" va fi omul "de învins" de la Crucible, dacă va continua să joace în acest mod. În plus, campionul de la Masters din 1994 a punctat că Ronnie pare să fie "înfometat" după succes, aspect pe care l-a văzut încă de dinainte de debutul său de la Mondial.
Citește și:

debutul lui O'sullivan de la mondial, "sub lupa" lui mcmanus

"Am învățat din această prestație de astăzi că 'foamea' (n.r. pentru succes) încă 'arde' în interiorul său. A stat mult în (n.r. Teatrul) Crucible în ultimele zile, nu știu sigur, dar de vinerea trecută muncește enorm, ca întotdeauna.
Așa a făcut în ultimii 10, 15 ani aici. Este foarte 'înfometat', iar toată lumea trebuie să fie atentă, pentru că dacă joacă în felul ăsta, va fi omul de învins în continuare", a spus fostul mare campion scoțian.
Duelul dintre O'Sullivan și Page va continua mâine, începând cu ora 15:00.
Campionatul Mondial de snooker se desfășoară în perioada 20 aprilie - 6 mai și va avea acoperire totală pe Eurosport și în aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo