Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

English Open 2019. Astăzi încep semifinalele turneului: Selby - Allen și Ford - Gilbert

Sebastian Ujica

Publicat 19/10/2019 la 11:24 GMT+3

Primul turneu din cadrul Home Nations Series, English Open 2019, este transmis în direct de Eurosport 1.

Mark Selby English Open

Credit imagine: Getty Images

Dacă ziua a 4-a de concurs de la English Open a fost una plină de surprize, cu 10 jucători din top 16 mondial eliminați, faza sferturilor de finală a însemnat calificarea favoriților.
Primul dintre aceștia a fost David Gilbert, cel care continuă să spere la câștigarea primului său turneu din carieră, la câteva luni după ce ajungea în semifinalele Campionatului Mondial. Gilbert l-a învins după joc decisiv pe Ricky Walden după un meci cu multe răsturnări de situație: Gilbert a condus cu 2-0, pentru ca apoi să fie condus cu 3-2 și 4-3. Un break de 75 de puncte i-a adus victoria în ultimul frame și calificarea în semifinale.
Considerat favorit la câștigarea turneului, Mark Selby a avut mari emoții în duelul cu Mei Xiwen. Jucătorul chinez de 37 de ani a condus cu 3-0 după un joc slab al lui Selby, cel care a reușit doar 7 puncte în primele 3 jocuri. Triplu campion mondial, Selby a revenit chinuit, pentru ca apoi jocul său să progresez joc cu joc. Break-uri de 69, 70 și 132 de puncte l-au dus la un singur pas de victorie iar Selby a câștigat cu 5-3 până la urmă, cu Mei nereușind să facă vreun punct în ultimele 2 jocuri.
În sesiunea de seară, Tom Ford l-a învins categoric pe Tian Pengfei cu scorul de 5-0, reușind break-uri de 62, 52 și 128 de puncte. La fel de dezechilibrat a fost și duelul dintre Mark Allen și Lee Walker. Walker, cel care a reușit să-l elimine din turneu pe Judd Trump, numărul 1 mondial, a câștigat primul său joc când scorul era deja 4-0. Allen nu s-a lăsat intimidat și a devenit ultimul semifinalist.
Semifinalele au loc astăzi și sunt transmise în direct de Eurosport. De la ora 14.45 are loc duelul dintre Mark Selby și Mark Allen, pentru ca în sesiunea de seară, de la ora 20.45, să avem meciul Tom Ford - David Gilbert.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo