Ronnie O'Sullivan a vorbit despre nemulțumirile lui Kyren Wilson de la English Open. Englezul de pe locul 5 mondial este nemulțumit de modul în care se fac programările meciurilor la TV. După victoria din primul tur contra lui Noppon Saengkham, scor 4-0, acesta a declarat că și-ar dori să petreacă mai mult timp la masa cu numărul 1.
"Mi-aș dori puțin mai mult timp la masa cu numărul 1, să fiu sincer. Nu îmi aduc aminte când am jucat ultima oară la TV. Așa că da, ar fi drăguț să retrăiesc acea experiență. Ca număr 5 mondial, simt că ar trebui să fiu mai mult acolo.
https://i.eurosport.com/2021/08/17/3202633.jpg
English Open
Neil Robertson, break de 140 de puncte în finala English Open, cu John Higgins
07/11/2021 LA 17:00
M-am săturat să văd aceleași fețe de fiecare dată acolo. Simt că am făcut destule ca să pot fi la masa 1. Poate o să încep să joc dezbrăcat, poate aș avea mai multe șanse să joc la masa 1", a declarat, pentru Eurosport, Kyren Wilson.

"Câștigă turnee, fii captivant" este mesajul lui Ronnie O'Sullivan

Legendarul Ronnie O'Sullivan, de 6 ori campion mondial, a comentat nemulțumirile lui Kyren Wilson pentru Eurosport. "Racheta" crede că Wilson ar trebuie să se concentreze mai mult pe câștigarea turneelor, menționând și că numărul 5 mondial nu are carismă.
"Pentru Kyren, eu cred că ar trebui să nu mai încerce să fie pe placul publicului. Doar câștigă turnee, asta este tot ce trebuie să faci. Niciodată nu o să fii pe placul publicului doar pentru felul în care ești ca persoană. El nu e chiar atât de carismatic în multe moduri, dar este un jucător foarte bun. Câștigă turnee, fii captivant. Asta vor oamenii să vadă.
https://i.eurosport.com/2021/11/02/3247231.jpg
Uneori nu este despre ce câștigi, ci despre personalitatea ta, carisma ta. Alex Higgins a avut carismă, Jimmy White a avut, cred că și eu am. Aducem oameni în tribune. Poate că nu suntem Stephen Hendrys, mașinăriile, roboții. Dar dacă vrei să vinzi bilete, atunci Alex Higgins, Jimmy White și probabil și eu am fi singurii trei jucători care ar vinde toate biletele. Ceilalți jucători trebuie doar să joace bine snooker", a spus Ronnie O'Sullivan.
Cele mai importante meciuri de la English Open vor putea fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
English Open
Îndemnul lui John Higgins pentru Ronnie O’Sullivan, după ce l-a învins dramatic la English Open
07/11/2021 LA 11:13
English Open
O'Sullivan, în semifinale la English Open, după un nou meci perfect! Trump, eliminat în sferturi
05/11/2021 LA 17:30