Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nu e chiar atât de carismatic". Ronnie O'Sullivan, despre nemulțumirile unui jucător legate de televizarea partidelor

Alex Masgras

Publicat 02/11/2021 la 18:01 GMT+2

Ronnie O'Sullivan a avut un mesaj în stilul caracteristic la adresa lui Kyren Wilson, după ce numărul 5 mondial și-a exprimat nemulțumirile în legătură cu modul în care sunt programate meciurile la TV.

Ronnie O’Sullivan in action at the Northern Ireland Open

Credit imagine: Eurosport

Ronnie O'Sullivan a vorbit despre nemulțumirile lui Kyren Wilson de la English Open. Englezul de pe locul 5 mondial este nemulțumit de modul în care se fac programările meciurilor la TV. După victoria din primul tur contra lui Noppon Saengkham, scor 4-0, acesta a declarat că și-ar dori să petreacă mai mult timp la masa cu numărul 1.
"Mi-aș dori puțin mai mult timp la masa cu numărul 1, să fiu sincer. Nu îmi aduc aminte când am jucat ultima oară la TV. Așa că da, ar fi drăguț să retrăiesc acea experiență. Ca număr 5 mondial, simt că ar trebui să fiu mai mult acolo.
Kyren Wilson
M-am săturat să văd aceleași fețe de fiecare dată acolo. Simt că am făcut destule ca să pot fi la masa 1. Poate o să încep să joc dezbrăcat, poate aș avea mai multe șanse să joc la masa 1", a declarat, pentru Eurosport, Kyren Wilson.

"Câștigă turnee, fii captivant" este mesajul lui Ronnie O'Sullivan

Legendarul Ronnie O'Sullivan, de 6 ori campion mondial, a comentat nemulțumirile lui Kyren Wilson pentru Eurosport. "Racheta" crede că Wilson ar trebuie să se concentreze mai mult pe câștigarea turneelor, menționând și că numărul 5 mondial nu are carismă.
"Pentru Kyren, eu cred că ar trebui să nu mai încerce să fie pe placul publicului. Doar câștigă turnee, asta este tot ce trebuie să faci. Niciodată nu o să fii pe placul publicului doar pentru felul în care ești ca persoană. El nu e chiar atât de carismatic în multe moduri, dar este un jucător foarte bun. Câștigă turnee, fii captivant. Asta vor oamenii să vadă.
Ronnie
Uneori nu este despre ce câștigi, ci despre personalitatea ta, carisma ta. Alex Higgins a avut carismă, Jimmy White a avut, cred că și eu am. Aducem oameni în tribune. Poate că nu suntem Stephen Hendrys, mașinăriile, roboții. Dar dacă vrei să vinzi bilete, atunci Alex Higgins, Jimmy White și probabil și eu am fi singurii trei jucători care ar vinde toate biletele. Ceilalți jucători trebuie doar să joace bine snooker", a spus Ronnie O'Sullivan.
Cele mai importante meciuri de la English Open vor putea fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo