Ronnie O'Sullivan este calificat în 16-imi la Open-ul Irlandei de Nord, fază în care în va înfrunta pe îl va înfrunta pe Alfie Burden.
În turul secund, "Racheta" l-a depășit pe Andy Hicks cu 4-1, după un meci în care n-ar fi fost deranjat dacă ar fi pierdut sau câștigat, după cum a susținut.

Interviul lui Ronnie O'Sullivan după succesul cu Andy Hicks la Open-ul Irlandei de Nord

Northern Ireland Open
John Higgins a pierdut un frame dramatic și apoi a fost eliminat de la Openul Irlandei de Nord
20/10/2022 LA 16:22
Într-un interviu acordat pentru Eurosport, Ronnie O'Sullivan a susținut că a fost cam plictisit în acest meci, atmosfera nu a fost deloc grozavă.

Ronnie O'Sullivan, după ultima victorie: "Îmi doream doar să plec de acolo cât mai repede posibil"

"M-am cam chinuit din cauza mesei, atmosfera parcă nu a fost atât de încinsă, mai vedeam oameni care se plimbă. Cred că puteam să generez o atmosferă mai bună, nu mă deranja dacă pierdeam sau câștigam, ca să fiu sincer", a declarat starul englez.
În urma atmosferei considerată plată, Ronnie O'Sullivan a mărturisit că și-a dorit ca partida cu Andy Hicks să nu dureze foarte mult: "Eram foarte plictisit acolo ... Îmi doream doar să plec de acolo cât mai repede posibil, ca să fiu sincer cu tine. Mă gândeam să nu fie un meci lung de două-trei ore. Am încercat să-mi schimb atitudinea pe parcurs, să-mi impun să gândesc altfel".
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235492.jpg
Ronnie O'Sullivan este un personaj care uneori se hrănește cu atmosfera din jurul unui meci și speră că următorul joc cu Alfie Burden să fie mai incitant. Lucrurile vor fi probabil mult mai palpitante din sferturi încolo.
"Racheta" a jucat ultimele trei finale la Open-ul Irlandei de Nord, fiind învins de fiecare dată de Judd Trump. Specialiștii se așteaptă la o nouă finală între cei doi și în 2021. Deocamdată, pentru Ronnie urmează Alfie Burden, care a s-a impus cu 4-2 împotriva lui Yuan Sijun, în turul doi de la Belfast.

Openul Irlandei de Nord : Judd Trump și Roonie O'Sullivan au marcat istoria turneului în ultimii ani

Meciurile de la Open-ul Irlandei de Nord pot fi urmărit pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Northern Ireland Open
John Higgins, una dintre cele mai grele închideri de masă din toate timpurile
18/10/2021 LA 07:48
Northern Ireland Open
Mark Allen, victorie dramatică în fața lui Higgins, în finala Openului Irlandei de Nord
18/10/2021 LA 04:38