Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan, răspuns ironic pentru cei care i-au catalogat sezonul trecut drept unul ratat

Nicu Savin

Publicat 11/10/2021 la 17:43 GMT+3

Ronnie O'Sullivan a început în forță Openul Irlandei de Nord, calificându-se fără emoții în runda a 2-a după o victorie categorică în fața lui Stuart Carrington, scor 4-0. Într-un interviu acordat după acest meci, "Racheta" a dezvăluit că nu și-a fixat un program clar pentru acest sezon, ci va juca doar atunci când se va simți bine.

Seit knapp 30 Jahre Weltspitze im Snooker: Ronnie O'Sullivan

Credit imagine: Getty Images

Ronnie O'Sullivan și-a făcut debutul în sezonul 2021-2022 la Openul Irlandei de Nord. Sextuplul campion mondial l-a învins fără probleme în runda inaugurală pe Stuart Carrington, scor 4-0, un meci în care a reușit un break de peste 100 de puncte.
În runda următoare, O'Sullivan va juca împotriva lui Andy Hicks, numărul 103 mondial. Ronnie a jucat mereu foarte bine la Openul Irlandei de Nord, dar nu a reușit încă să câștige acest turneu, care face parte din seria Home Nations, alături de Openul Englez, Openul Galez și Openul Scoțian.
La ultimele 3 ediții, O'Sullivan a jucat de fiecare dată finala, dar a fost învins mereu de Judd Trump. Există posibilitatea ca cei doi să lupte și în acest an pentru trofeu, ei fiind pe părți diferite de tablou.
picture

Snooker : Cele mai spectaculoase lovituri ale lui Ronnie O'Sullivan din sezonul 2020/2021

Citește și:

Ronnie O'Sullivan: "Voi juca doar când am chef"

La finalul partidei cu Carrington, Ronnie O'Sullivan a făcut un anunț care îi poate îngrijoara pe fanii săi, deoarece a menționat că și-a făcut un program clar pentru acest sezon și va decide aproape spontan la ce turnee va participa. În stagiunea precedentă Ronnie a jucat la majoritatea turneelor, dar acest lucru a fost posibil pentru că nu a trebuit să călătorească foarte mult, majoritatea evenimentelor având loc în Milton Keys.
"Nu am un plan. Voi juca doar când am chef. Dacă nu îmi vine să joc, nu o voi face. Anul trecut nu a trebuit să merg în China. Din punct de vedere logistic, în mod normal, nu pot face înconjurul lumii de patru ori în trei săptămâni.", a spus O'Sullivan pentru
În ceea ce privește nivelul jocului său din acest start de sezon, Ronnie a declarat: "Cred cu tărie că dacă joc bine ar trebui să am șanse să câștig. Dacă nu, tot ar trebui să am șanse să câștig. Am câștigat o mulțime de turnee fără să joc cel mai bine. Nu-mi pun niciodată problema abilității mele la masă. Câștigarea turneelor este doar un produs secundar la ceea ce faci."
În sezonul trecut, Ronnie a jucat 5 finale în circuit, dar nu a câștigat niciun trofeu, o perfromanță extrem de slabă în viziunea unor specialiști, ținând cont de talentul extraordinar pe care îl are.
Englezul nu consideră însă sezonul trecut unul ratat și a ținut să le răspundă criticilor într-un mod ironic: "Dacă socotiți cinci finale jucate ca fiind un sezon prost, atunci acesta este un compliment."
Ronnie O'Sullivan poate fi urmărit în acțiune în această seară, în meciul cu Andy Hicks, care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player cu începere de la ora 21:00. De altfel, toate meciurile de la Openul Irlandei de Nord sunt transmise în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo