John Higgins s-a calificat în semifinalele de la Scottish Open, după ce a trecut de David Gilbert în sferturile de finală, scor 5-3, după ce a revenit de la 0-3. În urma acestei partide, scoțianul s-a arătat nemulțumit de condiții, fiind de părere că organizatorii trebuie să facă o schimbare și să nu mai schimbe postavul doar înainte de semifinalele competiției.
"Masa a fost dificilă. Toată lumea a spus-o de foarte mult timp, știu că s-a vorbit și în această săptămână, dar ideea principală este că mesele trebuie refăcute în timpul competiției.
Este îngrozitor. Am avut foarte multe meciuri pe aceste mese, apoi le refacem pentru semifinale și finală, pentru trei meciuri. Încercați și numărați meciurile din această săptămână, este criminal. Trebuie refăcute în timpul turneului", a declarat John Higgins pentru Eurosport, după victoria de vineri seară în fața lui David Gilbert.
Scottish Open
Cele mai tari ratări și lovituri norocoase de la Openul scoțian
13/12/2021 LA 08:34

John Higgins nu este singurul jucător care s-a plâns de calitatea meselor

Nu doar John Higgins s-a plâns de calitatea suprafeței de joc în timpul Scottish Open. Conaționalul său, Anthony McGill, a avut aceeași părere după victoria din sferturile de finală în fața lui Stephen Maguire. Ajuns în premieră în semifinalele de la Scottish Open, McGill a declarat că a întâmpinat dificultăți în partida în care a condus cu 4-0 și pe care a câștigat-o în cele din urmă cu 5-3.
"A fost dificil. Masa a fost foarte proastă. Uneori ne face să arătăm ca niște fraieri. Nu știu ce ar trebui să fac. Uneori nu știu unde se va duce bila. Nici la UK Championship nu cred că mesele au fost foarte bune", a declarat McGill pentru Eurosport.
În penultimul act de la Scottish Open, Anthony McGill îl va întâlni pe belgianul Luca Brecel, în timp ce John Higgins îl va înfrunta pe Ronnie O’Sullivan.
Scottish Open
Scottish Open: top 10 lovituri
13/12/2021 LA 06:48
Scottish Open
Luca Brecel, campion la Scottish Open! John Higgins a pierdut a 4-a finală a sezonului
12/12/2021 LA 21:42