Campionul mondial în exercițiu are viață grea în fața conaționalului său, cu care are o rivalitate acerbă în ultimele sezoane. Judd Trump și Kyren Wilson au disputat o finală strânsă la Openul Gibraltarului, pe 15 martie, chiar înainte ca planeta întreagă să intre în “lockdown” din cauza pandemiei de coronavirus. Trump s-a impus acolo cu scorul de 4-3, câștigând al șaselea său turneu de puncte în acest sezon și stabilind astfel un nou record în circuitul profesionist. La World Grand Prix însă, în februarie, Wilson fusese cel care s-a impus în duelul cu Trump, cu același scor de 4-3, englezul de 28 de ani având și avantaj la general în meciurile directe în fața lui Judd, 7-5.

Trump, condus din nou la Crucible, cu același scor!

Trump a condus și o singură dată de-a lungul sesiunii cu Wilson, 2-1, după două jocuri câștigate consecutiv, prin break-uri de 85 și 76 de puncte. Wilson a egalat însă înainte de pauză, iar la reluare i-a smuls un joc la bila neagră câștigătorului de anul trecut. Condus cu 4-2, Trump a reușit să limiteze proporțiile scorului cu un nou break câștigător, de 79 de puncte.
Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
17/05/2022 LA 11:56
Interesant este faptul că Judd Trump a fost nevoit să revină de la 3-5 în prima sesiune și în meciul din primul tur, cu Tom Ford (meci închis cu 10-8), dar și în optimi, în fața chinezului Yan Bingtao (victorie cu 13-11).
Kyren Wilson și Judd Trump își vor relua duelul luni seară, de la scorul de 5-3, în a treia sesiune din programul zilei, de la ora României 21.00.
Judd Trump încearcă să rupă “Blestemul de la Crucible” și să devină primul jucător din istoria celor 44 de ediții de Campionat Mondial disputate în “Teatrul Viselor” care să câștigeîn ani consecutivi primele două titluri supreme ale carierei.
Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15