Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO Cum și-a reparat Kyren Wilson tacul cu o brichetă la debutul la Masters

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 11/01/2021 la 14:19 GMT+2

Kyren Wilson a devenit, duminică, primul sfertfinalist la ediția 2021 a Masters-ului, cel mai prestigios turneu invitațional din snooker. Tot el a furnizat faza zilei, când și-a reparat vârful tacului cu ajutorul unei brichete!

Kyren Wilson - Masters

Credit imagine: Eurosport

Kyren Wilson, finalistul Campionatului Mondial de snooker de anul trecut, și-a câștigat cu lejeritate biletul pentru sferturile de finală în meciul de debut al Masters-ului, ediția 2021, învingându-l cu 6-2 pe tizul său, Gary Wilson.
Numărul cinci mondial a reușit două break-uri de peste 100 de puncte, un 108 în jocul cu numărul patru, prin care a egalat scorul pe tabelă (2-2), apoi un 136 în jocul al șaptelea ce avea să rămână și cel mai mare break al zilei. Condus cu 2-1 de Gary Wilson, Kyren a câștigat mai departe cinci jocuri consecutiv pentru a-și asigura victoria și un duel mai departe pentru semifinale, cu David Gilbert.
  • Kyren Wilson atinge pentru a opta oară faza sferturilor de finală din nouă turnee disputate în acest sezon.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Moment incredibil în jocul cu numărul trei: Kyren Wilson și-a reparat vârful tacului cu bricheta

Cel mai spectaculos moment al primului meci de la Masters 2021 a fost însă de departe acela în care, în jocul al treilea, Kyren Wilson a fost nevoit să improvizeze, încurcat fiind de pastila tacului său. Adversarul său câștigase jocul precedent printr-un break de 85 de puncte și era începutul celui de-al treilea joc.
Kyren Wilson a luat o brichetă, a folosit flacăra acesteia pentru a arde puțin pastila, apoi a plasat bricheta sub masă, în zona în care se află și celelalte accesorii ale sportivilor, folosind mai departe creta înainte de a se pregăti pentru lovitură.
picture

Masters 2021: Cum și-a reparat Kyren Wilson pastila tacului cu o brichetă!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo