Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyren Wilson este primul sferfinalist de la Masters, după o victorie facilă contra lui Gary Wilson

Nicu Savin

Publicat 10/01/2021 la 19:56 GMT+2

Cu puțin timp în urmă s-a încheiat primul meci de la Masters 2021, cel mai important turneu invitațional din snookerul mondial. Englezul Kyren Wilson și-a respectat statutul de favorit și s-a impus fără prea mari emoții în fața conaționalului Gary Wilson.

Kyren Wilson - Masters 2021

Credit imagine: Getty Images

Maciul dintre Kyren Wilson și Gary Wilson, primul de la ediția din acest an a Masters-ului nu a adus prea mult suspans, chiar dacă începutul a fost promițător.
Ajuns pe tabloul de concurs în locul lui Jack Lisowski, care a ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19, Gary Wilson a început mai bine și a condus chiar cu 2-1. Kyren Wilson, numărul 5 mondial, și-a intrat apoi în mână și nu a mai cedat niciun frame până la final, câștigând cu 6-2 și devenind astfel primul sfertfinalist al competiției.
În turul următor, Wilson va da piept cu învingătorul meciului din această seară care îi aduce față în față pe David Gilbert și Joe Perry, cel care i-a luat locul lui Judd Trump, depistat și el pozitiv cu coronavirus și exclus astfel din competiție.
Rezultatele pozitive ale testelor lui Jud Trump și Jack Lisowski i-a luat prin surprindere pe organizatori. Aceștia nu au avut timp să îndepărteze din arena din Milton Keynes panourile publicitare în care apăreau cei doi, astfel că la partida dintre cei doi Wilson, chipurile lui Trump și Wilson încă erau la locurile inițiale.

MASTERS 2021: PROGRAMUL MECIURILOR DIN PRIMUL TUR

Duminică, 10 ianuarie
  • Joe Perry versus David Gilbert – ora 21:00
Luni, 11 ianuarie
  • Stuart Bingham versus Thepchaiya Un-Nooh – ora 15:00
  • Shaun Murphy versus Mark Williams – ora 21:00
Marți, 12 ianuarie
  • Neil Robertson versus Yan Bingtao – ora 15:00
  • Mark Selby versus Stephen Maguire – ora 21:00
Miercuri, 13 ianuarie
  • Ronnie O’Sullivan versus Ding Junhui – ora 15:00
  • John Higgins versus Mark Allen – ora 21:00
Toate partidele de la celde-al 2-lea turneu din cadrul "Triplei Coroane" vor putea fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo