Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kubica și Gortat, încântați de etapa de Speedway de la Varșovia! "Fanii vor face totul să fie special"

Bianca Dumitru

Publicat 14/05/2022 la 18:09 GMT+3

Robert Kubica și Marcin Gortat sunt încântați de etapa de la Varșovia a Grand Prix-ului de Speedway, vorbind despre sportivii pe care îi susțin.

Pilotul Robert Kubica, bucuros să urmărească o competiție de Speedway în Varșovia

Pilotul de Formula 1 Robert Kubica s-a arătat încântat de faptul că Varșovia va găzdui o etapă a Grand Prix-ului de Speedway. Sportivul care concurează pentru Alfa Romeo a dezvăluit că speră ca favoritul publicului, Patryk Dudek, să se impună în cursă.
Kubica se așteaptă la o cursă palpitantă, fiind curios cum se va termina totul după ce Bartosz Zmarzlik a început sezonul cu o victorie uluitoare în Marele Premiu al Croației.
"Este un eveniment grozav, nu numai pentru cicliștii polonezi, ci și pentru mine, pentru că fac parte dintr-un eveniment atât de important. Presupun că a fost cu adevărat dificil din punct de vedere organizatoric, mai ales după ce s-a întâmplat cu Covid-19.
Abia aștept ca acele tribune să fie pline. Fanii polonezi vor face evenimentul foarte special, nu numai pentru cicliști, ci pentru toți cei care participă la Grand Prix. Aștept cu nerăbdare să am o experiență atât de frumoasă.
Cu siguranță, Bartosz Zmarzlik este unul dintre favoriți și mi-aș dori să-l văd câștigând, dar suntem cu ochii pe cei mai buni cicliști din lume. Nu este niciodată ușor să câștigi și cred că în acest loc special există și diferențe tehnice față de cele de pe un stadion sau o pistă normală.
Întotdeauna există un semn de întrebare, dar eu voi ține degetele încrucișate va fi pentru Zmarzlik. Aștept cu nerăbdare să particip la acest spectacol și îmi voi aminti de el toată viața", a declarat Kubica pentru Eurosport Polonia.
Citește și:

"Sper că Bartosz Zmarzlik va domina totul!"

La rândul său, fostul baschetbalist Marcin Gortat va fi, de asemenea, un spectator pasionat la Varșovia. Polonezul a declarat că speră la un rezultat pozitiv din partea danezului Mikkel Michelsen, pe care îl cunoaște personal.
"Este prima dată când sunt aici. Nu am urmărit niciodată Speedway cu aproximativ 40, 50 sau 60.000 de oameni pe stadion. Va fi un eveniment incredibil. Sperăm că cicliștii polonezi vor fi în top trei.
Dar trebuie să ne amintim că există sportivi ca Tai Woffinden, care aere dificultăți, dar care este un jucător foarte experimentat. Mai este și Mikkel Michelsen, care este într-o formă incredibilă și care cu siguranță se gândește să câștige primul său Grand Prix, așa că există o mulțime de cicliști care pot concura pentru primul loc.
Sper că Bartosz Zmarzlik va domina totul, dar mi-ar plăcea să-l văd pe Mikkel în primii 3 pentru că îl cunosc personal", a spus Gortat, care a evoluat în NBA la Orlando Magic, Phoenix Suns, Washington Wizards și Los Angeles Clippers.
picture

Marcin Gortat, încântat de prezența la prima sa competiție live de Speedway

Grand Prix-ul de Speedway va fi transmis în direct și în exclusivitate în România de Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo