Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eliza Samara, dezamăgită după înfrângerea României în fața Hong Kong-ului: "Nu erau de nebătut"

Nicu Savin

Publicat 02/08/2021 la 13:20 GMT+3

Eliza Samara a oferit o primă reacție după ce echipa României a fost învinsă de reprezentativa Hong Kong-ului în sferturile de finală de la Jocurile Olimpice. Sportiva noastră a declarat că nu știe ce i-a lipsit echipei noastre, pentru că adversarele nu erau de neînvins.

Eliza Samara

Credit imagine: Getty Images

Echipa feminină de tenis de masă a României spera la o medalie la Tokyo, dar a fost învinsă astăzi în sferturile de finală de Hong Kong. Meciul a început cum nu se poate mai bine pentru noi, Eliza Samara și Daniela Dodean câștigând meciul de dublu.
Din păcate, în partidele de simplu fetele noastre au cedat fiecare în minimum de seturi, iar Hong Kong s-a impus cu 3-1 și a avansat în semifinale, acolo unde va juca contra Japonia sau Taipei.
picture

România a pierdut cu 3-1 la general disputa cu Hong Kong, din sferturile Jocurilor Olimpice

Eliza Samara, dezamăgită după eșecul României de la Tokyo

Evident, dezamăgirea a fost mare în tabăra României, jucătoarele fiind conștiente că au ratat o șansă uriașă de se bate pentru o medalie olimpică. Eliza Samara a oferit o primă reacție, declarând că nu își explică ce a lipsit pentru un rezultat mai bun, deoarece de la masa de joc s-a simțit că adversarele nu erau cu mult superioare.
"Victoria de la dublu ne-a adus un moral mult mai bun, e bine să începi meciul cu 1-0 şi nu cu 0-1. Dar din păcate, nu a fost suficient. Meciul meu l-am pierdut cu 3-0 la Lee Ho Ching, la 9, 8 şi 10, dar la fel de bine putea scorul să fie pentru mine 3-0. Dar s-a făcut diferenţa la ultimele două puncte de set mereu. Am fost aproape, în meciul meu chiar am simţit că pot s-o bat. Se putea, Hong Kong nu este de nebătut, nu este China, nu este Japonia. Se putea mai mult. Nu ştiu ce ne-a lipsit, poate neşansa, poate acele ultime puncte, aşa cum a fost la meciul meu. Se putea mai mult, când am văzut ce tragere avem la echipe, am zis că putem să câştigăm, că putem să batem Egiptul şi Hong Kong-ul, repet, era de bătut", a spus Eliza Samara, citată de Agerpres.
Așadar, România nu a reuși nici de această dată să spargă dominația asiatică din tenisul de masă feminin. La simplu, Eliza Samara și Bernadette Szocs au părăsit competiția după primel meciuri jucate, în timp ce la dublu mixt Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu s-au oprit în sferturi, la fel ca echipa feminină.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo