Patrick Mouratoglou nu vede cu ochi buni situația tenisului mondial. Antrenorul Simonei Halep consideră că sportul are nevoie de câteva schimbări prin care să devină mai atractiv pentru noile generații.
Francezul în vârstă de 51 de ani a vorbit recent, într-un interviu, despre modificările pe care le vede necesare. Mouratoglou a dat de înțeles de-a lungul timpului că preferă meciuri mai scurte și mai dinamice, așa cum sunt cele care se joacă în turneul amical UTS, al cărui organizator este.
Acum, antrenorul Simonei Halep a răspuns la întrebarea "Cum vedeți viitorul acestui sport?", punctând că situația din prezent nu este deloc sănătoasă.
Wimbledon
Halep și Mouratoglou "iau pe sus" Wimbledon-ul! Mesajul francezului înainte de meciul cu Flipkens
ACUM 3 ORE
"Tenisul este într-un loc bun și într-un loc rău. Bun pentru că avem superstaruri și miliarde de fani peste tot în lume. Rău pentru că fanii sunt tot mai în vârstă, media e de 61 de ani și nu recrutează suporteri noi. Nu este o situație sănătoasă", a declarat Mouratoglou, citat de GSP.
Citește și:

PATRICK MOURATOGLOU I-A PREDAT SIMONEI HALEP O LECȚIE DE SERVICIU

În această perioadă, Patrick Mouratoglou lucrează alături de Simona Halep la pregătirea sezonului pe iarbă. După înfrângerea de la Roland Garros, românca a fost doar câteva zile acasă, dar recent s-a întors în Franța, reluând pregătirile pentru ceea ce urmează.
Patrick Mouratoglou o pune serios la treabă în fiecare zi pentru ca sportiva noastră să revină la cel mai bun nivel al său înainte de cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului. În weekend, cei doi au exersat serviciul, iar câteva imagini de la antrenamente au fost postate pe rețelele de socializare.
Antrenorul i-a dat mai multe indicații, explicându-i unde și cum trebuie să lovească mingea, după care s-a declarat în mai multe rânduri mulțumit de loviturile Simonei Halep, lăudând-o pe tot parcursul videoclipului.

Simona Halep, lecție de serviciu de la Patrick Mouratoglou

Wimbledon
Simona Halep - Kirsten Flipkens se joacă acum în turul 2 la Wimbledon! Meciul e pe Eurosport 1
ACUM 6 ORE
Wimbledon
Ora de start a meciului Simona Halep - Kirsten Flipkens, în turul 2 la Wimbledon
ACUM 21 ORE