Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kokkinakis s-a luat la harță cu arbitrul în timpul meciului cu Murray de la AO: "Ce-i nenorocirea asta?"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 19/01/2023 la 18:30 GMT+2

Thanasi Kokkinakis a lansat un atac dur la adresa arbitrului de scaun într-un moment crucial al meciului din turul secund de la Australian Open în fața fostului lider mondial, Andy Murray. Arbitrul i-a dat lui Kokkinakis un avertisment pentru încălcarea timpului chiar în momentul în care era pregătit să servească, iar australianul nu s-a mai putut abține și a inițiat un dialog pe un ton ridicat.

Thanasi Kokkinakis, reproşuri la adresa arbitrului, în partida cu Murray

Articol scris de Maria Olteanu
Thanasi Kokkinakis s-a dezlănțuit la adresa arbitrului de scaun în timpul meciului din turul doi împotriva lui Andy Murray de la Australian Open. Întregul moment a avut loc în actul al treilea, la scorul 2-0 la general pentru australian, 2-0 la game-uri, 40 egal.
Arbitrul i-a dat lui Kokkinakis un avertisment pentru o încălcare a timpului chiar în momentul în care acesta se pregătea să servească, într-un moment crucial al jocului.
Cu doar câteva minute înainte, Kokkinakis salvase trei mingi de break și avea prima șansă la adjudecarea meciului, împins în cele din urmă de Murry în decisiv.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

CITEȘTE ȘI:

Thanasi Kokkinakis s-a luat la harță cu arbitrul în timpul meciului cu Murry

Thanasi Kokkinakis a avut un dialog aprins cu arbitrul meciului în setul al treilea, într-un moment crucial al jocului din turul secund de la Australian Open. Acesta a întârziat serviciul, lucru netrecut cu vederea de arbitrul de scaun. Australianul a venit cu un argument în favoarea sa, susținând că a putut să își ia mai mult timp pentru pregătirea serviciului de cât ar fi fost normal din cauza zgomotului provocat de fanii prezenți pe Margaret Court Arena.
Atunci când a fost avertisat, acesta a răbufnit și a plecat glonț spre centrul terenului, în zona arbitrului, vizibil deranjat.
"Nu, amice! Ce faci? Aștept, aștept. Ce naiba! Ce-i nenorocirea asta? Am fost acolo, am așteptat. Spui asta doar pentru că ți-a părut rău de el. Asta e 100%", a strigat Kokkinakis în primă fază către arbitru.
După un prim răspuns venit de la scaun, australianul a continuat: "Atunci care este problema? Care este problema?", a evidențiat acesta, vizibil enervat.
A urmat o nouă replică din partea arbitrului, moment în care Kokkinakis și-a continuat asaltul: "Nu, nu, nu, nu. Nu aștepți degeaba. Eu aAștept să nu mai vorbească", a continuat.
"Asta se întâmplă. Sunt pe cale să servesc, strigă el, încep din nou. Apoi plec, apoi suni tu timp. Este o chemare proastă din nou! Ce naiba faci?", și-a strigat Kokkinakis nemulțumirea, după care s-a întors în zona de serviciu, unde după câteva secunde a început din nou revolta.
"Este o nenorocire!", a strigat din nou către arbitrul meciului, moment în care publicul a început și mai tare să pună presiune asupra sa. "E în regulă? Asta îmi întrerupe mișcarea sau nu?", a continuat să afirme înainte de a efectua serviciul amânat circa 2 minute.
Murray s-a revanșat, a obținut game-ul și a reușit să îi ia serviciul lui Kokkinakis, dar și următoarele două seturi, împingând partida în decisiv.
În pauza dintre game-uri, Murry l-a întrebat pe arbitru de ce adversarul său nu a fost penalizat pentru haosul creat și limbajul avut.
"[Neclar]... pentru abuz de rachetă, dar apoi ai voie să înjuri de vreo 60 de ori", a zis Murry.
ATP: Cine va câștiga trofeul la Australian Open 2023?
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo