Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2022 | Un spectator a intrat pe teren la finala dintre Nadal și Medvedev! Care a fost mesajul afișat

Romeo Ene

Publicat 30/01/2022 la 15:57 GMT+2

Un spectator a întrerupt finala dintre Rafael Nadal și Daniil Medvedev, de la Australian Open 2022, după ce a intrat pe teren și a afișat un mesaj pe care scria: "abolirea detenției pentru refugiați!".

Daniil Medvedev and Rafael Nadal pose for a photo

Credit imagine: Getty Images

Incidentul a avut loc în al doilea set, iar intrusul a fost reținut și scos de pe Rod Laver Arena. Forțele de ordine au format un cerc în jurul jucătorilor, care au fost vizibil nedumeriți de evenimentul care a avut loc.
Observatorii au precizat faptul că protestatarul a pătruns pe teren sărind din tribună. Incidentul a avut loc atunci când Rafael Nadal se pregătea să servească, iar numărul 5 ATP s-a speriat și s-a îndepărtat de protestatar.

Eveniment rar pe un teren de tenis

Rafael Nadal nu a reușit, în cele din urmă, să închidă setul cu serviciul, fiind destul de afectat de evenimentul neobișnuit care a avut loc, deși nu a fost vorba despre un incident grav.
CITEȘTE ȘI:
Rusul Daniil Medvedev a realizat rebreak-ul imediat după ce spectatorul a intrat pe teren, iar actul a fost trimis în prelungiri.
picture

Moment rar pe un teren de tenis! Nadal intrerupt la serviciu de un spectator intrat pe teren

Forțele de ordine au fost surprinse de protestatar, însă nu au fost lipsite de reacție și au intervenit la timp, înainte ca spiritele să degenereze.
Medvedev nu a avut nicio reacție și a așteptat ca cel care a întrerupt partida să fie scos de pe teren.
În comentariul partidei, fostul jucător australian John Fitzgerald a spus că "nu ar fi fost surprins" dacă omul care a intrat pe teren ar fi suferit răni ca urmare a acțiunilor sale inițiale.
3-1este scorul întâlnirilor directe dintre Nadal și Medvedev, toate confruntările anterioare având loc pe hard. În singura partidă jucată de cei doi la un Grand Slam, Rafa s-a impus dramatic: 3-2 la seturi, în finala US Open 2019.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo