Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gabriela Ruse are planuri uriașe după calificarea în sferturi la Australian Open: "Vreau să câștig un Grand Slam!"

Bianca Dumitru

Publicat 24/01/2023 la 13:52 GMT+2

Gabriela Ruse, calificată în sferturile de finală ale probei de dublu feminin de la Australian Open 2023, a vorbit despre obiectivele sale, spunând că a început să ia mai în serios meciurile de la dublu și că își dorește să câștige un titlu de Grand Slam.

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk

Credit imagine: Twitter

Gabriela Ruse și partenera sa de la dublu, Marta Kostyuk, s-au calificat luni dimineață în sferturile de finală ale probei de dublu feminin de la Australian Open 2023, după ce au trecut de perechea formată din Miriam Kolodziejova și Marketa Vondrousova, scor 6-3, 6-4.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit de Vodafone.
Acest succes a motivat-o pe românca în vârstă de 25 de ani, care a dezvăluit că are planuri mari. Dacă până acum considera meciurile de dublu ca pe un antrenament, Ruse este decisă să le acorde mai multă atenție în viitor, dorindu-și să câștige un titlu de Grand Slam.
Citește și:

Gabriela Ruse vrea să câștige un Grand Slam la dublu

"S-a terminat cu distracția la dublu. Vreau să câștig un Grand Slam! La început am tratat meciurile de dublu ca pe o distracție, un gen de antrenament. Acum dacă pot să câștig Grand Slam și să fiu bună la dublu îmi doresc tare mult să profit. Te ajută efectiv în viață.
Până la urmă trebuie să înțelegem: se joacă pe viață și pe moarte, pe bani. Foarte mulți bani! Hai să fim realiști. Nu mai vine nimeni să joace de plăcere și de amuzament", a declarat Gabriela Ruse, potrivit ProSport.
În urma calificării în sferturi, Ruse și Kostyuk au obținut 430 de puncte WTA și un cec în valoare de circa 75.000 de euro.
Gabriela Ruse și Marta Kostyuk ar fi trebuit să joace astăzi în sferturile de finală ale probei de dublu feminin de la Australian Open. Partida contra perechii formate din Storm Hunter și Elise Mertens, cap de serie nr. 4, a fost reprogramată pentru miercuri din cauza ploii.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo