Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Imagini incredibile la Australian Open! Draper abia s-a abținut să nu vomite în fața adversarului

Nicu Savin

Actualizat 16/01/2024 la 12:55 GMT+2

Condițiile de la Australian Open sunt dificile în fiecare an, iar mulți jucători suferă din cauza căldurii. A fost și cazul lui Jack Drapper, care a început să vomite imediat după finalul meciului câștigat în 5 seturi contra americanului Marcos Giron. Britanicul abia s-a abținut să nu vomite chiar pe adversar în timp ce îi strângea mâna la fileu.

Rezumatul partidei dintre Jack Draper și Marcos Giron, câștigată de britanic în 5 seturi

În fiecare an, participanții de la Australian Open se confruntă cu mari probleme din cauza condițiilor meteo, deoarece în timpul zilei temperaturile sunt extrem de ridicate la Melbourne. Pentru acesta an, organizatorii au impus reguli noi și arbitrii sunt obligați să oprească meciurile în situații de caniculă.
Betano - Australian Open 2024
Toată emoția de la Australian Open de pe Eurosport se joacă cu Betano.
Astăzi nu a fost cazul, dar unii jucătări au acuzat din plin căldura. Unul dintre ei a fost Jack Draper (55 ATP), care a început să vomite imediat după finalul partidei cu Marcos Giron. Britanicul s-a abținut cu greu să nu o facă chiar în timp de își saluta adversarul la fileu. După ce i-a strâns mâna acestuia, a fugit repede la margenea terenului și a vomitat într-un coș de gunoi.

Jack Draper, prima victorie pe tabloul principal de la Australian Open

Partida dintre Draper și Giron a durat 3 ore și 17 minute și Draper s-a impus în 5 seturi, scor 6-4, 4-6, 3-6, 6-0, 6-2. Meciul s-a jucat în miezul zilei la Melbourne și nu a fost unul de mare calitate, ambii jucători greșind foarte mult, probabil și din cauza căldurii. În total, cei doi combatanți au comis 96 de erori neforțate și 9 duble greșeli.
În ciuda momentului de la final, Draper s-a adaptat mai bine condițiilor și după ce a fost condus cu 2-1 la seturi a mai cedat numai două game-uri, obținând astfel prima sa victorie pe tabloul principal de la Australian Open. Britanicul de 22 de ani este în plină revenire în elita tenisului masculin, după ce anul trecut a absentat o lungă perioadă din cauza problemelor medicale.
Draper a făcut tur 4 la US Open 2023 și în ultimul turneu jucat anul trecut a jucat finală la Sofia. Începutul actualei stagiuni a fost la fel de bună pentru britanic, care a ajuns până în finală la Adelaide, săptămâna trecută, unde a pierdut în fața lui Jiri Lehecka.
În turul secund de la Australianul Open, Draper se va duela cu Tommy Paul. Chiar dacă semifinalistul anul trecut este cap de serie 14, britanicul pare favorit în acel duel, mai ales că l-a învins clar pe Paul la Adelaide, scor 6-1, 6-4, în sferturile de finală.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo